FilmCentrum

Registreren

FAQ

Hieronder vind je een lijst van veelgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden, verdeeld over meerdere onderwerpen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Algemeen

Filmdagboek

Lijsten

 • » Hoe werkt het onderdeel met de lijstjes?
  Als je een lijst bekijkt, bijvoorbeeld de IMDb Top 250, dan krijg je daar de lijst met films te zien zoals die op dit moment is samengesteld. Geregistreerde leden kunnen bijhouden hoeveel films ze hiervan gezien hebben door ze af te strepen.

  Afstrepen doe je door op de naam van de film te klikken. Films die je nog moet zien worden in het zwart weergegeven, terwijl afgestreepte films grijs worden met een streep erdoorheen.

  De knoppen bovenaan de pagina maken het mogelijk om te bepalen welke films je wilt laten zien. Er kan gekozen worden voor alle films, de films die je nog moet zien of alleen de films die je al gezien hebt.

  Door op het volgende icoontje te klikken krijg je meer informatie over de betreffende film te zien: Meer informatie

 • » Hoe kan ik mijn lijstje delen met anderen?
  Alle lijsten hebben bovenaan een klein menu, waar onder andere de optie Delen bij staat. Daar vind je meer informatie over hoe je je lijstje met anderen kan delen. Je kan daar niet alleen de directe link naar jouw lijst vinden, maar ook het adres van een plaatje die direct weergeeft hoeveel films je al hebt afgestreept. Die kan je bijvoorbeeld gebruiken als onderschrift op een forum.
OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire