FilmCentrum

Registreren

Yellow Submarine

Yellow Submarine
Waardering: 3 / 5
2 stemmen

Jaar: 1968
Regie:
George Dunning
Cast:
The Beatles
Paul Angelis
John Clive
Genre: Animatie / avontuur / komedie
Lengte: 90 minuten
Première: 27 februari 1969
IMDb: 7.4 (19.835 stemmen)

Reacties (1)

Hagar
dinsdag 13 juni 2017 om 08:16
Waardering: 2 / 5

Oooooh, wow. Waar te beginnen?....
Nou ja, deze film is dus niet heel erg goed. Ik vraag me sterk af welke drugs de makers gebruikten bij het maken van de film.
De animatie is slecht, de ontwerpen van karakters en achtergronden zijn wel behoorlijk uniek, maar wel enigszins psychedelisch..... De Beatles spreken hun teksten ontzettend ongeinteresseerd in (Disney wilde volgens de overlevering de Beatles casten als de gieren in Jungle Book, iets dat je nog wel kunt horen aan de accenten van de uiteindelijk gieren.... Hun performance hier doet mij de hemel danken dat ze die rollen niet hebben aangenomen!), maar er moge gezegd worden dat de teksten die ze uitspreken wel bijna het hoogtepunt van de film vormt! Enorm slechte woordgrapjes toveren ongewild een glimlach op je gezicht. Voorbeeldje: spoiler Iemand: "Ringo! Don't pull that lever!" Ringo: " I can't help it, I'm a born lever puller." Eerder in de film werd al duidelijk gemaakt dat Ringo uit Liverpool komt.... spoiler.
Het ware hoogtepunt zijn de Beatle songs. Niet allen liggen ze mij, maar er zitten enkele klappers tussen, en die mag ik graag horen, maar het bijgaande beeldmateriaal maakt ze op geen enkele wijze beter. Knipoog

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar