FilmCentrum

Registreren

The Expendables

The Expendables
Waardering: 3 / 5
18 stemmen

Jaar: 2010
Regie:
Sylvester Stallone
Cast:
Sylvester Stallone
Jason Statham
Jet Li
Genre: Actie / avontuur / thriller
Lengte: 99 minuten
Première: 19 augustus 2010
IMDb: 6.4 (346.139 stemmen)
Distributeur: Benelux Film Distribution

Reacties (8)

Ramon
woensdag 15 september 2010 om 14:37
Waardering: 3,5 / 5

Ik heb me hier verrassend goed mee kunnen vermaken Glimlach Het verhaal slaat uiteraard nergens op, maar de actie zit goed in elkaar en is met regelmaat lekker grof. Een actiefilm uit de jaren '80 met een hedendaags budget, leuk! Ik kijk alsnog meer uit naar Machete, maar desondanks heeft The Expendables me nog wel weten te verrassen.

Edwin
vrijdag 15 oktober 2010 om 22:16
Waardering: 4 / 5

Volledig mee eens, wat een prima actiefilm is dit. Een aanrader voor alle fans van het genre!

Margo
donderdag 25 november 2010 om 12:48
Waardering: 2,5 / 5

Het doel van de film leek wel om zoveel mogelijk geweld en foute acteurs in een film te stoppen, en ik denk dat het gelukt is Knipoog haha, ik moet zeggen dat hij erg vermakelijk was.

Walter
maandag 18 augustus 2014 om 10:45
Waardering: 3,5 / 5

dit was zo ongeveer wat ik verwachtte: een rechttoe rechtaan script met veel ruimte voor lollige opmerkingen over de carrières van de overbekende acteurs (Schwarzeneggers politieke ambities, Stallone's Rambo-verleden, ...) en bakken vliegende lichaamsdelen. een groot minpunt is dat de scènes waarin de achtervolging per auto wordt voortgezet niet heel goed in beeld zijn gebracht. verder echt niks te mopperen. The Expendables is een prima no-brainer.

Nohands
dinsdag 19 augustus 2014 om 14:00
Waardering: 2,5 / 5

Vergeet Mel Gibson niet, blijft toch een karakter acteur eerste klas, wat een kop wat een uitstraling en charisma!!!

Walter
dinsdag 19 augustus 2014 om 14:57
Waardering: 3,5 / 5

ik vergeet hem niet. in dit deel speelt-ie niet mee.

Hagar
maandag 22 september 2014 om 19:12
Waardering: 3 / 5

Ik verwachtte een hersenloze actiefilm, met een zooitje spierbundels uit voornamelijk de jaren '80 actiefilms. En TOCH was ik nog een tikkeltje teleurgesteld.
Dit is een prima actiefilm hoor, heel goed vergelijkbaar met de crap uit de jaren '80, maar ik had iets meer chemie tussen de personages verwacht.
Tussen Statham en Stallone zit dat gelukkig wel goed, maar in de scene tussen Stallone, Willis en Schwarzenegger leek Stallone zich kostelijk te vermaken, Willis zich stierlijk te vervelen, en Schwarzenegger acteerde alsof hij ondertussen bedacht wat voor papieren hij als Governator allemaal nog moest tekenen...
Persoonlijk vond ik Jet Li's personage leuk gevonden (“I need more money for my family...” Knipoog ) maar ook Mickey Rourke leek er geforceerd tussen gegooid, vooral tijdens een sentimentele scene die echt helemaal niets aan de film toevoegt.

Maar och, leuke actie, leuke oneliners, enkele leuke referenties, en tja, wat verwacht je van zoveel spierbundels die al tientallen jaren geen goede films meer hebben gemaakt, enkele uitzonderingen daargelaten...

Tomhamoen
vrijdag 15 september 2017 om 12:42
Waardering: 2,5 / 5

Een actiefilm met zo'n beetje alle actiehelden die er zijn. Heerlijk leek me. Aardig werd het. Want ondanks alle grappen , actie en het aardige subplotje van een president die de nadelen van een deal ontdekt, is het verhaal over het geheel rommelig. Ook van de actie had ik iets meer verwacht.

Zoveel ervaring, maar dan zo'n film..toch een beetje jammer.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] The Banshees of Inisherin
BIOSCOOP [Bioscoop] Avatar: The Way of Water
OSCARS [Oscars] Drive My Car
OSCARS [Oscars] West Side Story

Updates

Reacties

Forum

A Man Called Otto