FilmCentrum

Registreren

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Mission: Impossible - Ghost Protocol
Waardering: 3,5 / 5
19 stemmen

Alternatief: Mission: Impossible IV
Jaar: 2011
Regie:
Brad Bird
Cast:
Tom Cruise
Jeremy Renner
Simon Pegg
Genre: Actie / avontuur / thriller
Première: 21 december 2011
IMDb: 7.4 (490.224 stemmen)
Distributeur: United Int. Pictures
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 12 jaar Geweld

Reacties (8)

Nohands
woensdag 21 december 2011 om 23:30
Waardering: 4 / 5

Een rit in de rollercoaster in de bioscoop deze actie film!!! Top spanning en sensatie, steengoede cast en prachtige locaties gefilmd, sommige (actie) beelden zijn adembenemend!!!Vooral de combinatie Tom Cruise en Jeremy Renner was perfect.

Echt een aanrader, zeker een mooie bioscoopervaring rijker weer!!!

Walter
woensdag 28 december 2011 om 10:18
Waardering: 4 / 5

wat. een. film.

ik heb met klamme, nee, kletsnatte handen naar de actiescenes in deze film zitten kijken. ongelofelijk. je weet hoe ze aflopen, maar tóch. heel knap gedaan.

verder heb ik bij deze film meer gelachen dan bij veel comedy's die ik heb gezien.

topfilm! en als je nog niet bent geweest: GAAN!

Tomhamoen
zaterdag 7 januari 2012 om 22:49
Waardering: 3 / 5

Ja, wat een film. Wow. Wel een zit, een beetje knippen was geen overbodige luxe geweest, maar zelden heb ik zowel gelachen als hoogtevrees als op het puntje van mijn stoel gezeten in één scene en praktisch tegelijk. Respect!

Wacht niet tot deze op tv komt of op dvd is, maar kijk 'm op het grote scherm. Zelfs een home-cinema en een mega tv kunnen dit niet evenaren.

Nohands
maandag 9 januari 2012 om 13:59
Waardering: 4 / 5

is wel leuk op you-tube kan je echte filmpjes zien hoe Tom Cruise echt aan dat gebouw hangt. Respect voor die man, 49 jaar en nog al zijn eigen stunts doen, en hij ziet er nog goed getrainend uit ook!!

Hagar
zondag 15 januari 2012 om 21:25
Waardering: 3,5 / 5

Goede film! Komt wat tam op gang, maar als hij dat eenmaal is.... Erg leuk, fantastische actiescenes, leuke humor, en wat kleine spitsvondigheden die het net boven een gemiddelde actiefilm tillen.
Wat ik zelf altijd een beetje een nadeel vind, is dat het verhaal eigenlijk drie of vier kleine verhalen aan elkaar zijn. Verhalen binnen het grote verhaal, zeg maar. Dat haalt het voor mij iets omlaag, hoewel dat waarschijnlijk inherent is aan het type film.

Ramon
zondag 8 april 2012 om 14:30
Waardering: 4 / 5

Wat een actiescenes inderdaad, zeg! Wow! Jammer dat het verhaal (zoals altijd) niet boeiend is en heel zwak wordt afgerond, maar de delen vol actie die het oproept zijn briljant.

Het is bovendien een uitstekend idee geweest om Simon Pegg een grotere rol te geven, waardoor de broodnodige humor is toegevoegd.

Robert
zondag 19 januari 2014 om 10:22
Waardering: 4,5 / 5

Een film met geniale actie scenes. Regelmatig heb ik met zweet in mijn handen zitten kijken. Het verhaal is niet bijzonder, maar goed genoeg om twee uur te boeien. En trouwens, wie denkt er nog na over het verhaal, als Tom Cruise zonder enige bescherming naar de 130ste verdieping van het Burj Khalifa klimt?

Hagar
donderdag 9 april 2015 om 17:45
Waardering: 3,5 / 5

Binnen de reeks heeft deze film een unieke combinatie van een spannend en goed verteld verhaal, leuke humor, zelfkritiek en vindingrijkheid. Topfilm voor een avondje actie, maar heb de film nu 3 keer gezien, en ben er nu een klein beetje klaar mee aan het worden.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga