FilmCentrum

Registreren

Men in Black III

Men in Black III
Waardering: 3.5 / 5
11 stemmen

Alternatief: Men in Black 3
Mib3
Jaar: 2012
Regie:
Barry Sonnenfeld
Cast:
Will Smith
Josh Brolin
Tommy Lee Jones
Genre: Actie / komedie / sciencefiction
Première: 23 mei 2012
IMDb: 6.8 (326.393 stemmen)
Distributeur: Sony Pictures Releasing
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 9 jaar Angst Grof taalgebruik
Jay moet terug in de tijd om zijn partner Kay te redden.

Reacties (3)

fg108
zondag 18 december 2011 om 18:44
Waardering: 5 / 5


COOLE FIL<M hij Is al af , nog een paar dingen

Ramon
zondag 9 september 2012 om 15:53
Waardering: 3.5 / 5

Een flink stuk beter dan ik had verwacht, gelukkig! De humor werkt op de meeste momenten, het design van de aliens is vooral in het 1969-deel erg sterk en Josh Brolin is werkelijk perfect gecast als de jongere Tommy Lee Jones.

De vijand vond ik daarentegen een stuk minder interessant, evenals het verhaal. Daar had meer in gezeten, maar dat het veel erger had kunnen zijn bewijst de vorige film.

Walter
zondag 9 september 2012 om 18:55
Waardering: 3.5 / 5

goed, jaren geleden héb ik dus MIB II gezien, maar op de een of andere manier is me daarvan weinig - lees: niks - bijgebleven. wie de cartoons op deze website volgt weet waaraan ik dat wijt.

MIB III is een verademing. ja, de film moet op gang komen, maar wie de eerste tien minuten uitzit - doe een houtje in je mond tegen het knarsetanden - wordt beloond met een buitengemeen vermakelijk verhaal. een verhaal? ja, hoewel ook deze film het vooral moet hebben van de dialogen tussen K en J - hoezee, er is ook chemie tussen Smith en Brolin! - is er ook nagedacht over een verhaal! (ik blijf het verrassend vinden dat er tientallen miljoenen in filmprojecten worden gestopt zonder dat iemand met hersens eens naar het script kijkt.)

anders dan FilmCentrums founding father meen ik dat de schurk wel degelijk goed is neergezet. een leuk personages met leuk uitgewerkte eigenaardigheden. niks meer - dat had deze film ook niet nodig - en niks minder.

nog even over het verhaal. de film spoiler legt uit waarom Jones zo'n knorrepot is geworden spoiler. daar had een andere draai aan gegeven kunnen worden. wat nu als spoiler Smith zijn leven op had moeten offeren om de jonge Jones te redden spoiler? hoe mooispoiler was die wending geweest spoiler? spoiler te mooi - want die wending had de franchise om zeep geholpen, dat begrijp ik ook wel -, maar spoilereen mens mag fantaseren, niet?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum