FilmCentrum

Registreren

A Star Is Born

A Star Is Born
Waardering: 3.5 / 5
9 stemmen

Jaar: 2018
Regie:
Bradley Cooper
Cast:
Lady Gaga
Bradley Cooper
Sam Elliott
Genre: Drama / muziek / romantiek
Lengte: 136 minuten
Première: 4 oktober 2018
IMDb: 7.7 (303.377 stemmen)
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 12 jaar Angst Drugsgebruik en alcoholmisbruik Grof taalgebruik
De aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine ontdekt (en wordt verliefd op) de onbekende, worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

Trailer

Reacties (1)

Hagar
dinsdag 29 januari 2019 om 12:16
Waardering: 3 / 5

Ik ging zonder enige voorkennis deze film in. Ik verwachtte een 'ouwe rot leert jong talent het klappen van de zweep op muziek gebied met de nodige drama' soort film.
Nou, dat klopt wel redelijk, alleen was het dramagehalte wat hoger dan ik had verwacht.
Op zich niet zo'n probleem, maar ik vond beide hoofdpersonen een tikkeltje egocentrisch overkomen op een zeker punt, en had soms dus wat moeite mee te leven....
De muziek in de film is wel erg fijn, en zodoende is de eerste helft bijzonder goed te genieten, maar de tweede helft laat het mijns inziens wat afweten.
Wel echte topprestaties voor zowel Lady Gaga als Bradley Cooper. Ik vergat volledig dat ik naar hen zat te kijken. Ze weten beide hun karakters compleet los te weken van hun publieke koppen. Ook weten ze de afwijking van hun gebruikelijke vak goed op te vangen. Lady Gaga acteert prima, and Bradley Cooper zingt prima! Echt petje af voor beide!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum