FilmCentrum

Registreren

The Secret Life of Walter Mitty

The Secret Life of Walter Mitty
Waardering: 3,5 / 5
12 stemmen

Jaar: 2013
Regie:
Ben Stiller
Cast:
Ben Stiller
Kristen Wiig
Sean Penn
Genre: Avontuur / komedie / drama
Lengte: 115 minuten
Première: 2 januari 2014
IMDb: 7.3 (317.359 stemmen)
Distributeur: Warner Bros
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 6 jaar Geweld Grof taalgebruik
Walter Mitty is een gewone man die zijn dagen doorbrengt met dagdromen vol heldendaden, romantiek en actie. Als zijn baan en die van zijn collega op de tocht komen te staan, komt Walter ook in het echte leven in actie. Hij gaat op wereldreis en beleeft een avontuur dat zelfs zijn stoutste dromen overtreft.

Trailer

Reacties (5)

MRDammann
zaterdag 4 januari 2014 om 14:42
Waardering: 3,5 / 5

Dromen hebben me altijd gevaccineerd en daarom was ik erg benieuwd naar deze film. Het begint eigenlijk wel geestig, maar zo grappig als de volle zaal het vond, vond ik het niet. Dat ging de hele film door. Waar ik bij sommige grappen alleen zat te glimlachen, kwam de zaal niet meer bij van het lachen. Ik had wat meer oog voor het mooie verhaal en de mooie beelden. Wat een mooi land is dat IJsland!

Ben Stiller speelt goed en geloofwaardig, heb hem denk ik nog nooit zo goed zien spelen. Uiteindelijk verloopt het allemaal wat clichématig, wat ik jammer vind. Maar ik snap het wel, het moet natuurlijk alleen het grote publiek verkocht worden. Het einde had ik ook wat anders willen zien, maar ik heb me erg vermaakt. Gewoon een hele fijne film.

TomMDP
zaterdag 4 januari 2014 om 16:11
Waardering: 3,5 / 5

Inderdaad, een leuke feel-good film. Nothing more, nothing less.

Ramon
zaterdag 5 april 2014 om 21:31
Waardering: 4 / 5

Bijzondere variatie op films als Eternal Sunshine of the Spotless Mind en Forrest Gump, waarin Ben Stiller eens niet ontzettend irritant is. Het verhaal is wat zoetsappig en zal niet iedereen aanspreken, maar de wijze waarop de werkelijkheid wordt gemixt met de fantasiewereld van het titelpersonage is sterk uitgevoerd.

Nohands
maandag 4 augustus 2014 om 11:02
Waardering: 3 / 5

Ik had een "lachfilm" verwacht maar dat is dit totaal gelukkig niet. Het is inderdaad een feelgood movie, maar deze kon ik toch zeer goed verdragen, het verhaal sprak mij toch wel aan, en inderdaad de beelden zijn verschrikkelijk mooi. Je zou zelf ook spontaan in het vliegtuig springen en op avontuur gaan!! Ben Stiller speelde goed en Sean Penn paste goed in het plaatje als fotograaf met zijn verwilderde karakteristieke kop !!!

Tomhamoen
vrijdag 10 april 2015 om 09:47
Waardering: 4 / 5

Een hele sterke feelgoodfilm met een goed verhaal en schitterende cinematografie. Sean Penn laat zien wat een geweldige acteur hij is, en ook Ben Stiller zet zijn beste beentje meer dan voort. Niet alleen als acteur, maar ook als regisseur met een scherp oog voor detail.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire