FilmCentrum

Registreren

New Kids: Nitro

New Kids: Nitro
Waardering: 3 / 5
8 stemmen

Jaar: 2011
Regie:
Steffen Haars
Flip Van der Kuil
Cast:
Huub Smit
Tim Haars
Wesley van Gaalen
Genre: Actie / komedie
Première: 8 december 2011
IMDb: 6.0 (7.061 stemmen)
Distributeur: Benelux Film Distribution
Kijkwijzer: Afgeraden voor 16 jaar en jonger Geweld Grof taalgebruik

Reacties (4)

Nohands
zaterdag 31 december 2011 om 00:46
Waardering: 3 / 5

Verstand weer op nul en lekker naar hersenloze keiharde Hollandse humor kijken!! Ik heb mezelf weer prima vermaakt. Friesland word aardig in de zeik genomen jonguh!!!

Ramon
dinsdag 3 januari 2012 om 19:38
Waardering: 3 / 5

Aardig; meer van hetzelfde (lees: niets nieuws) en vooral veel losse momenten waarop je even hard moet lachen. Het is echter telkens weer wachten op de volgende debiele actie, het "verhaal" is niet interessant en net iets te veel aanwezig.

Een leuke vondst is het tonen van twee bioscoopgangers, maar daar hadden ze veel meer mee moeten doen. Je kan daarmee de mensen in de zaal zelf zich lekker ongemakkelijk laten voelen door te spiegelen, maar dat wordt op slechts één moment toegepast ("Chinees"Knipoog.

De paar hilarische momenten maken de film toch weer enigszins de moeite waard om te kijken, maar alleen voor mensen die de eerste film echt leuk vonden.

Ironisch overigens dat de trailer voor Zombibi van tevoren getoond werd... "De leukste zomedy" wordt aan het eind daarvan gezegd, maar hoewel New Kids: Nitro niet geniaal is lijkt het me toch bijzonder sterk dat Zombibi beter wordt. En dat ondanks Gigi!

Margo
maandag 23 april 2012 om 10:27
Waardering: 4 / 5

Ja ik vond hem leuk! Tong En beter dan deel 1. Maar Ramon, hoe kan een verhaal te veel aanwezig zijn? Ik vond die 'vampieren' juist wel leuk verzonnen^^

Ramon
maandag 23 april 2012 om 10:31
Waardering: 3 / 5

@Margo: er zaten net wat teveel momenten in waar het echt om het verhaal draaide, dat is te serieus. Het vorige deel draaide meer om slapstick en domme humor, en dat past hier beter bij wat mij betreft.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

NETFLIX [Netflix Original] Roma
BIOSCOOP [Bioscoop] Spider-Man: Into the Spider-Verse
OSCARS [Oscars] Get Out
OSCARS [Oscars] Lady Bird

Updates

Reacties

Forum

The Favourite