FilmCentrum

Registreren

Alleen Maar Nette Mensen

Alleen Maar Nette Mensen
Waardering: 2.5 / 5
5 stemmen

Jaar: 2012
Regie:
Lodewijk Crijns
Cast:
Geza Weisz
Imanuelle Grives
Jeroen Krabbé
Genre: Drama
Première: 11 oktober 2012
IMDb: 5.7 (2.116 stemmen)
Distributeur: Wild Bunch
Kijkwijzer: Afgeraden voor 12 jaar en jonger Seks Grof taalgebruik Discriminatie

Reacties (2)

Walter
vrijdag 19 oktober 2012 om 09:17
Waardering: 2.5 / 5

dát viel tegen. ik had een film verwacht met een hoge grapdichtheid. lekker veel lol over culturele verschillen. kom maar op. helaas pindakaas. als je de trailer hebt gezien, heb je ook het merendeel van de grappen gezien. of tenminste, het merendeel van de gesláágde grappen. er vielen nogal wat grappen dood.

het acteerwerk is om te hui-len. het zou me niet verbazen als op enig moment naar buiten komt dat Geza Weisz zijn teksten op de set van een autocue heeft voorgelezen. maar niet alleen Weisz, ook spoiler zijn eerste en laatste vriendinnetje spoiler leveren niet bepaald briljante prestaties.

gelukkig zet Imanuelle Grives wél een fantastische rol neer. van die meid gaan we nog veel horen. het is te hopen dat ze na de hi-reclame - 'pokkie foetsie' - en AMNM een rol krijgt aangeboden waarmee ze kan laten zien dat ze zoveel meer kan dan hysterische troela's spelen.

(naast Ima zijn natuurlijk ook Jeroen Krabbé, Annet Malherbe en Peer Mascini - altijd fijn om die man bezig te zien - goed te pruimen, maar dat is geen verrassing.)

Tomhamoen
vrijdag 19 oktober 2012 om 10:58

En helaas kunnen goede acteurs een film nog niet redden. Kijk maar naar een film als The Resident. Christopher Lee kon die film echt met geen mogelijkheid redden.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux