FilmCentrum

Registreren

Alles Is Familie

Alles Is Familie
Waardering: 3.5 / 5
9 stemmen

Alternatief: Alles Is Liefde 2
Jaar: 2012
Regie:
Joram Lürsen
Cast:
Carice van Houten
Thijs Römer
Benja Bruijning
Genre: Komedie / romantiek
Lengte: 132 minuten
Première: 22 november 2012
IMDb: 6.7 (3.416 stemmen)
Distributeur: A-Film Distributie
Kijkwijzer: Afgeraden voor 12 jaar en jonger Grof taalgebruik Drugsgebruik en alcoholmisbruik

Reacties (2)

Walter
zondag 23 december 2012 om 17:09
Waardering: 4.5 / 5

vijf jaar geleden vroeg ik een enorm leuk meisje om met mij naar de film Alles is liefde te gaan. dat vond ze best. en of een goede vriendin ook mee mocht. natuurlijk. het kwam erop neer dat ik tijdens de film naast die vriendin zat en niet naast het meisje dat ik mee uit had gevraagd. achteraf geestig, toen stomvervelend.

vijf jaar later: het meisje en ik zijn iets meer dan vier jaar getrouwd - de vriendin was een van de bruidsmeisjes - en... de soort van opvolger van Alles is liefde draait in de bioscoop. ik stond na het zien van de trailer van Alles is familie niet bepaald te trappelen om naar de bios te gaan, maar hé, zou het niet lollig zijn om samen met die vriendin dan toch... nou vooruit dan maar.

en? een aanrader! ik weet niet hoe lang ik nog kan volhouden dat ik éigenlijk niet van Nederlandse films houd - over de Marathon was ik ook al zo enthousiast - maar who cares: ga-em zien!

Ramon
zondag 10 februari 2013 om 17:12
Waardering: 2.5 / 5

Ook voor mij heeft Alles is Liefde extra betekenis doordat het één van de eerste dates was met mijn vriendin, maar voor mij was dit een flinke tegenvaller. Dit heeft niets, maar dan ook níets met zijn "voorganger" te maken. Natuurlijk hoeven de personages niet terug te keren, maar als zelfs de mozaïekstructuur overboord gegooid wordt is het duidelijk dat dit alleen maar een vervolg wordt genoemd om meer mensen naar de bios te lokken.

Het acteerwerk is redelijk bedroevend, met name Thijs Römer is tenenkrommend irritant. De verhaallijn van Jacob Derwig was voor mij het meest interessant, zowel qua idee als qua acteerprestatie.

Enkele zeer geslaagde grappen weten het cijfer nog iets op te krikken, maar áls er nog een vervolg komt mag Kim toch wel iets meer afkijken van het geweldige origineel.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

NETFLIX [Netflix Original] Roma
BIOSCOOP [Bioscoop] Spider-Man: Into the Spider-Verse
OSCARS [Oscars] Get Out
OSCARS [Oscars] Lady Bird

Updates

Reacties

Forum

The Favourite