FilmCentrum

Registreren

Minions

Minions
Waardering: 3 / 5
9 stemmen

Jaar: 2015
Regie:
Kyle Balda
Pierre Coffin
Cast:
Pierre Coffin
Sandra Bullock
Jon Hamm
Genre: Animatie / komedie / familie
Lengte: 91 minuten
Première: 1 juli 2015
IMDb: 6.4 (238.294 stemmen)
Distributeur: United Int. Pictures
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 6 jaar Geweld Angst
De drie ondeugende Minions Kevin, Stuart en Bob zijn op zoek naar een nieuwe baas. Ze raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe slechterik leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill.

Trailer

Reacties (4)

Nohands
zaterdag 27 juni 2015 om 14:35
Waardering: 4 / 5

Met mijn zoontje van 9 wezen kijken op de première en natuurlijk beide de 3D googles op van de Minions. We hebben ons prima vermaakt, leuke film voor jong en oud, blijven altijd leuk die poppekes!! Zeer knappe animaties, echt kunstig gedaan weer, lust voor het oog, en zeker de old skool muziek in de film was super tof!!!

EdwinBeek
zondag 9 augustus 2015 om 12:47
Waardering: 3 / 5

Ja, ook ik vond de minions één van de leukste onderdelen uit "Despicable Me." De gele dingetjes fungeerden als vermakelijke vignetten in het grotere verhaal. Maar of ik het ook 1,5 uur onafgebroken met ze vol zou houden...

Mèèh, het ging wel. Technisch is alles puik in orde. De minions zelf blijven werken, hoewel hun trucje nu wel heel duidelijk is; het maakt niet uit wàt je ze laat doen of zeggen, maar de manier waarop is doorslaggevend voor een lach. Veel gebrabbel met af en toe een herkenbaar woord erdoor gemixt, ondersteund met veel visueel handen- en voetenwerk.

De 2 schurken hadden ze achterwege mogen laten. Wat een vreselijk irritante types. Ook dat de Engelsen altijd en overal thee nuttigen getuigd van weinig inspiratie. Maar goed, originaliteit was dan ook niet het doel van deze film. Lekker cashen tot het publiek groen en...geel ziet. Sorry, dat was goedkoop. Maar is hier wel op z'n plek...

Ramon
vrijdag 4 september 2015 om 13:38
Waardering: 2,5 / 5

Ik vind deze gele wezentjes fantastisch, maar bij de aankondiging van een eigen film leek dit al een slecht idee. Dat is gebleken... Elke leuke grap zat al in de trailer, de slechteriken zijn totaal niet interessant en de anderhalf uur voelden aan als het dubbele. Als er dan toch een vervolg moet komen, dan graag mét de jonge Gru erbij.

Tomhamoen
maandag 12 december 2016 om 22:24
Waardering: 3,5 / 5

Wat doe je met hulpjes van slechterikken die in weze de slechtste niet zijn? Dat breekt deze film verhaaltechnisch helaas op. Het eerste dikke half uur is dan ook het beste, daarna word zeker in de finale om eerder genoemde reden helaas minder. Al heb ik me desondanks toch goed weten te amuseren.
Feitelijk is het echter niet meer dan 2,-5-3 op 5, maar omdat het er in HD visueel zo prachtig uitziet krijgt deze film er van mij een puntje bij.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

AWARDS [Awards] Anatomy of a Fall
AWARDS [Awards] Maestro
AWARDS [Awards] Killers of the Flower Moon
OSCARS [Oscars] Everything Everywhere All at Once

Updates

Reacties

Forum