FilmCentrum

Registreren

Muppets Most Wanted

Muppets Most Wanted
Waardering: 3.5 / 5
7 stemmen

Alternatief: The Muppets... Again!
Jaar: 2014
Regie:
James Bobin
Cast:
Ricky Gervais
Ty Burrell
Tina Fey
Genre: Avontuur / komedie / misdaad
Lengte: 107 minuten
Première: 8 mei 2014
IMDb: 6.4 (30.611 stemmen)
Distributeur: Walt Disney Studio Motion Pictures
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 6 jaar Geweld
De hele Muppetsbende gaat op wereldtour en trekt volle zalen in grote theaters in fascinerende Europese bestemmingen als Berlijn, Madrid, Dublin en Londen. Maar chaos achtervolgt de Muppets naar Europa, en ze raken per abuis verstrikt in een internationale roofkraak, aangevoerd door Constantine; 's werelds nummer één crimineel en een exact evenbeeld van Kermit.

Trailer

Reacties (5)

Hagar
zaterdag 10 mei 2014 om 10:52
Waardering: 3.5 / 5

Ze hebben het voor elkaar een leukere sequel te maken dan de voorganger!
De grappen zijn beter, het verhaal is beter en de menselijke personages zijn beter.
De nostalgie heeft men een beetje laten varen (gelukkig, die was VEEL te aanwezig in deel 1) maar helaas wordt de emotionele snaar mede hierdoor ook niet geraakt, ook niet waar dat prettig zou zijn.
Ook blijf ik het allemaal iets te gescript vinden, weinig ruimte voor spontaniteit. Maar met alle goede punten die ik al noemde mag dat de pret niet drukken. Prima film met enkele briljante liedjes, waaronder het openingsnummer!

Walter
zaterdag 10 mei 2014 om 15:54
Waardering: 4.5 / 5

Most Wanted is beter dan The Muppets, in de eerste plaats omdat-ie een beter - namelijk: wel - doordacht en een beter - namelijk: wel - uitgewerkt plot heeft, in de tweede plaats omdat-ie meer goed uitgedachte grapjes heeft die vaak zijn toegespitst op de karakters en in de derde plaats omdat Ricky Gervais. punt. wat een feest is het om naar die man te kijken. andere hoogtepunten: de interactie tussen Sam the Eagle en Jean Pierre Napoleon, de rol van Céline Dion - net als eigenlijk alles in de film: mooi uitgewerkt - en de goelagbewoners Ray Liotta en Danny Trejo (vooral het eerste lied dat in de Goelag wordt gezongen en de Boyz II Men-cover). verder is het stoer dat iemand als Christopher Walz of Salma Hayek wordt ingevlogen voor twee seconden beeld. fantastisch. missers: het duet tussen Gervais en Constantine en zeven woordgrappen over Usher in een halve minuut.

Ramon
dinsdag 22 juli 2014 om 15:02
Waardering: 3.5 / 5

Aardig vervolg op de vorige Muppetsfilm, waarbij ze naar mijn mening wel iets teveel hebben getracht om een (niet werkend) verhaal op de voorgrond te zetten. Dat deed me weinig, maar de grappen zijn goed, de meeste liedjes zijn sterk en de cameo's blijven altijd leuk.

Tomhamoen
zaterdag 21 februari 2015 om 23:07
Waardering: 3 / 5

Iets minder leuk dan het vorige deel, maar daardoor nog niet minder plezierig om naar te kijken. Kom maar op met deeltje 3..euh 8 .

Hagar
maandag 16 september 2019 om 09:28
Waardering: 3.5 / 5

Wonderlijk dat mijn mening in de 5 jaar sinds ik deze film zag niet veranderd is. Gebeurt niet vaak. Glimlach

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum

The Secret Garden