FilmCentrum

Registreren

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice
Waardering: 3 / 5
10 stemmen

Alternatief: Batman vs. Superman
Jaar: 2016
Regie:
Zack Snyder
Cast:
Ben Affleck
Henry Cavill
Gal Gadot
Genre: Actie / avontuur / fantasie
Lengte: 153 minuten
Première: 24 maart 2016
IMDb: 6.4 (692.830 stemmen)
Distributeur: Warner Bros
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 12 jaar Geweld
Bezorgd om de ongecontroleerde acties van een bijna tot god verheven superheld, neemt Gotham City's eigen krachtige en verontruste burger het op tegen de meest gerespecteerde, hedendaagse redder van Metropolis. Ondertussen worstelt de wereld met de vraag welke held het werkelijk nodig heeft. En terwijl Batman en Superman tegen elkaar strijden, verschijnt er al snel een nieuwe bedreiging die de mensheid in groter gevaar zal brengen dan ooit tevoren.

Trailer

Reacties (3)

Nohands
maandag 4 april 2016 om 23:44
Waardering: 3 / 5

In de IMAX gezien en toch van genoten, ondanks alle critici gewoon zelf gekeken en mezelf niet laten beinvloeden. Tuurlijk is het weer een andere weg die ze inslaan, Ben Affleck doet het in mijn ogen gewoon goed. Goede cast lekkere actie en geluid spatten om je oren en eyecandy. Prima vermaakt.

Ramon
vrijdag 2 september 2016 om 16:35
Waardering: 2 / 5

Where to begin... Een teleurstelling kan ik dit nauwelijks noemen, maar dat komt enkel doordat ik al was gewaarschuwd door de recensies van diverse anderen wiens smaak ik doorgaans deel. Een stompzinnige opeenhoping van op zich interessante concepten, waarvan de uitwerking te dom voor woorden is. De personages hebben geen of totaal onlogische motivaties, de overige leden van de Justice League worden totaal misplaatst geïntroduceerd en de actiescènes waren simpelweg niet interessant. Het meest domme is wellicht de ontknoping van het beloofde gevecht tussen de twee superhelden uit de titel (spoiler "Martha" spoiler).

Om toch positief te eindigen: Affleck vond ik boven verwachting erg goed als zowel Batman als Bruce Wayne, waardoor ik toch zeer benieuwd ben naar zijn losse film over de caped crusader.

Hagar
donderdag 22 september 2016 om 16:14

Wow. Zelden zo woordelijk eens geweest met Ramon.
Met name spoiler Lex Luthor spoiler loopt mijns inziens door de film zonder ogenschijnlijke motivaties.
En inderdaad, Affleck is een meer dan prima Batman!! Ik had hem in de categorie Clooney geschaard, maar hij komt ruimschoots in de richting van Bale, en misschien zelfs een beetje verder, ware het niet dat ik Batman toch graag iets meer humor mee geef dan Affleck dat doet.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga