FilmCentrum

Registreren

Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch

Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Waardering: 2,5 / 5
2 stemmen

Jaar: 2005
Regie:
Michael LaBash
Anthony Leondis
Cast:
Tia Carrere
Matt Corboy
Dakota Fanning
Genre: Animatie / komedie / familie
Lengte: 68 minuten
IMDb: 6.3 (12.911 stemmen)
Lilo, Stitch en hun Ohana hebben zich weer gesetteld na hun laatste avontuur, totdat er zich een probleem voordoet. Stitch krijgt namelijk een "Glitch", hierdoor daalt zijn goedheidsniveau, dat ooit zo hoog was, aanzienlijk en nu wordt Experiment 626 weer slecht. En dit heeft meer invloed op zijn Ohana dan eerst zou lijken...

Reacties (1)

Hagar
woensdag 9 juli 2014 om 16:29
Waardering: 2,5 / 5

Er was een tijd dat ik ook de sequels van Disney een zeker waarde meegaf. Zo had ik goede herinneringen aan deze sequel.
Ik snap nog wel waarom dat zo was. De heerlijke unieke (niet-opvoedkundige) humor uit deel 1 steekt hier ook regelmatig de kop op, en is weer heerlijk.
De muziek van Elvis (hoewel dunner gezaaid hier) past ook weer geweldig bij het sfeertje en het verhaal, en de animatie valt niets op aan te merken, en kan wedijveren met het origineel.
Maar zoals bij veel van de direct-to-videos is het grote verhaal geforceerd (slechts een tikkeltje in dit geval, in hun verdediging) en hebben de komische sidekicks eigen subplots om heen bezig te houden die werkelijk tenenkrommend zijn. Met name dat laatste maakt dat dit waarschijnlijk de laatste keer was dat ik de film keek.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire