FilmCentrum

Registreren

The Walk

The Walk
Waardering: 3.5 / 5
8 stemmen

Jaar: 2015
Regie:
Robert Zemeckis
Cast:
Joseph Gordon-Levitt
Charlotte Le Bon
Guillaume Baillargeon
Genre: Avontuur / biografie / drama
Lengte: 123 minuten
Première: 8 oktober 2015
IMDb: 7.4 (90.883 stemmen)
Kijkwijzer: Afgeraden voor 9 jaar en jonger Angst
Samen met een groep enthousiaste handlangers wil Philippe Petit zijn onmogelijke en illegale plan realiseren: op enorme hoogte over een koord lopen dat gespannen is tussen de Twin Towers van het World Trade Center in New York. Gedreven door blinde ambitie trotseren de onverschrokken Petit en zijn team talloze obstakels, levensgevaarlijke situaties en tegenslagen om hun krankzinnige plan te laten slagen.

Trailer

Reacties (3)

Tomhamoen
vrijdag 23 oktober 2015 om 23:32
Waardering: 4 / 5

Op bepaalde punten zoals de voorbereiding is de documentaire (waar deze film leentjebuur speelt) net iets beter, maar op het moment suprême is deze een waardige en vooral schitterende en zij het iets geromantiseerde maar daardoor juist weergaloze aanvulling op het eerder genoemde werk.

Ramon
zaterdag 19 maart 2016 om 20:38
Waardering: 3.5 / 5

Deze dramatisering van het waargebeurde verhaal van koorddanser Philippe Petit is bijna net zo sterk als de documentaire Man on Wire, maar dan om andere redenen. Daar was het Petit zelf die zo enthousiast over zijn daad vertelde dat je het gevoel kreeg er echt bij te zijn, terwijl het hier de toepassing van techniek is door Zemeckis.

Nohands
maandag 11 april 2016 om 12:43
Waardering: 3.5 / 5

Vond het een zeer goede film, mooi verteld en uitgevoerd. De mooie beelden van Parijs en New York zijn schitterend gedaan. En zeker op de Twin Towers zelf supper mooi gefilmd dat je last heb van hoogtevrees! Joseph Gordon-Levitt zie je steeds meer groeien in zijn rollen en dat is een goed teken voor deze opkomende generatie acteurs!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

AWARDS [Awards] Once Upon a Time ... in Hollywood
BIOSCOOP [Bioscoop] Knives Out
OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice

Updates

Reacties

Forum

The Two Popes