FilmCentrum

Registreren

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Waardering: 3.5 / 5
10 stemmen

Jaar: 2017
Regie:
James Gunn
Cast:
Chris Pratt
Zoe Saldana
Dave Bautista
Genre: Actie / avontuur / sciencefiction
Lengte: 136 minuten
Première: 27 april 2017
IMDb: 8.2 (80.269 stemmen)
Kijkwijzer: Afgeraden voor 12 jaar en jonger Geweld Grof taalgebruik
Het team gaat opnieuw op pad en doorkruist de verste uithoeken van het heelal. Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quills vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Trailer

Reacties (2)

Hagar
dinsdag 10 oktober 2017 om 15:37
Waardering: 3 / 5

Ik weet niet waarom, maar ik hou van introductieverhalen. Het elkaar laten ontmoeten van mensen is altijd leuker om te zien hoe die mensen daarna met elkaar omgaan. Guardians of the Galaxy 2 is precies als zijn voorganger, maar dan zonder dat toch wel fijne element. Wel moge gezegd worden dat de film TE vol zit. Zelfs de schrijvers raken op een gegeven moment het pad kwijt, lijk het, want waar spoiler op ongeveer 1/5 van de film Nebula Yondu verraad, wat ertoe leidt dat op 1 man na zijn voltallige crew wordt vermoord, blijkt wat Yondu betreft dit geval vergeten en vergeven tegen het einde van de film, als ze gezellig naast elkaar een ruimteschip samen besturen. En oh ja, dat uitmoorden van de crew.... Was deel 1 niet zo'n heerlijk luchtig filmpje? Is deze ook hoor, dit shot duurt hooguit 2 of 3 seconden, maar ik vond het toch even behoorlijke stijlbreuk. spoiler
Maar goed, te vol dus. Dat is het grootste probleem hier. Zelfs ik als Marvel fan moest de verwijzingen achteraf opzoeken, want het gros schoot over mij heen, en was redelijk nutteloos...
Dat gezegd hebbende, Kurt Russel is als meestal wel een genot om naar te kijken, de Guardians uit deel 1 doen het weer prima, en er is zelfs een alleraardigs verhaaltje in te vinden. Heb me wederom vermaakt, zoals eigenlijk altijd bij een Marvel film. Niet de slechtste, maar verre van de beste.

Ramon
donderdag 14 december 2017 om 18:21
Waardering: 3.5 / 5

Wederom erg vermakelijk, maar voor mij wel een tikje minder dan deel 1. Vanaf pakweg het begin van de tweede helft kakt het geheel in en verloor ik mijn interesse. De humor en de muziek zijn wel weer top en Michael Rooker als Yondu vormt het verrassende hoogtepunt.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Joker