FilmCentrum

Registreren

Steve Jobs

Steve Jobs
Waardering: 3.5 / 5
7 stemmen

Jaar: 2015
Regie:
Danny Boyle
Cast:
Michael Fassbender
Kate Winslet
Seth Rogen
Genre: Biografie / drama
Lengte: 122 minuten
Première: 3 december 2015
IMDb: 7.2 (148.097 stemmen)
Kijkwijzer: Geschikt voor alle leeftijden Grof taalgebruik
Een intiem portret van genie Steve Paul Jobs, CEO en oprichter van Apple. De film neemt ons mee achter de schermen van de digitale revolutie met een lancering van drie iconische producten, eindigend met de onthulling van de iMac in 1998.

Trailer

Reacties (2)

Nohands
vrijdag 12 februari 2016 om 15:13
Waardering: 3.5 / 5

Goede film die laat zien wat voor mens hij nu eigenlijk was, en wat hij nu WEL en NIET kon, goed lullen kon hij en dirigeren maar iets werkelijks met zijn eigen handen maken nee.....dat liet hij aan vele andere over en hij strijkte met de eer....

Gelukkig kwam dit duidelijk in beeld in deze film, en zoals hierboven al meer geschreven helaas niet meer zijn laatste jaren aan bod met ingang van de IPOD I-Phone enz ... jammer

Genoten van de cast, wat een top acteurs, Michael Fassbender word steeds en steeds beter, hoop nog veel moois van hem te mogen zien!

Ramon
donderdag 25 februari 2016 om 15:02
Waardering: 4 / 5

Lastig te beoordelen, misschien over een tijdje nog maar eens kijken. Fassbender lijkt in geen enkel opzicht op Jobs, maar weet toch te overtuigen. Het concept om alles vlak voor drie keynotes te laten afspelen is leuk, maar ergens knaagt het ook wel een beetje dat dan weer toevallig telkens dezelfde mensen langskomen. Het werkte voor mij nu, maar ik begrijp dat dat niet voor iedereen zo zal zijn.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum

Scoob!