FilmCentrum

Registreren

The Perfect Stranger

The Perfect Stranger
Waardering: 3 / 5
1 stem

Jaar: 2005
Regie:
Jefferson Moore
Shane Sooter
Cast:
Pamela Brumley
Jefferson Moore
Lengte: 90 minuten
IMDb: 7.0 (568 stemmen)

Reacties (1)

Walter
vrijdag 6 maart 2015 om 14:56
Waardering: 3 / 5

Nikki is een gestreste advocate met een slecht huwelijk. wanneer Nikki haar man op een ochtend voorstelt eens wat energie in de relatie te steken en een date night te plannen, geeft deze te kennen hier niet veel voor te voelen. als Nikki die ochtend met een knorrig hoofd op kantoor aankomt, vindt ze een uitnodiging voor een etentje in haar favoriete restaurant. zou haar man haar willen verrassen?

nee. in het restaurant aangekomen blijkt de uitnodiging afkomstig van een man die zich voordoet als Jezus Christus. wie? ja, die dus.

in nog geen anderhalf uur komen in het gesprek tussen Nikki en Jezus alle vragen die een niet-christen kan hebben aan de orde. de beantwoording ervan is soms mooi en creatief, maar vaak nogal makkelijk. wat wil je ook, als je alle wezenlijke vragen in anderhalf uur wil beantwoorden. de makers van de film hadden ongetwijfeld goede bedoelingen, maar hadden beter kunnen focussen op een aantal voor het personage Nikki relevante problemen. omdat de film vaak (onbedoeld) grappig is, heb ik me er toch goed mee weten te vermaken.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux