FilmCentrum

Registreren

Suicide Squad

Suicide Squad
Waardering: 2.5 / 5
9 stemmen

Jaar: 2016
Regie:
David Ayer
Cast:
Jared Leto
Margot Robbie
Will Smith
Genre: Actie / avontuur / komedie
Lengte: 130 minuten
Première: 4 augustus 2016
IMDb: 6.3 (379.107 stemmen)
Kijkwijzer: Afgeraden voor 12 jaar en jonger Geweld Grof taalgebruik
Stel een team samen van 's werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen superschurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan. U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen, is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

Trailer

Reacties (2)

MRDammann
zondag 14 augustus 2016 om 12:31
Waardering: 2 / 5

Suicide Squad heeft dezelfde problemen als veel superheldenfilms van nu. Er is een blik goede acteurs opengetrokken er is een goede regisseur gevonden, maar het vertellen blijft een ondergeschoven kindje.

Het eerste halfuur is het echter genieten geblazen. De karakters worden geïntroduceerd en we leren ze kennen. Daarna wordt het helaas minder. Het wordt een rommelig geheel. Het plot is gewoonweg niet logisch. Ook is er na het eerste halfuur weinig ruimte voor karakteropbouw, waardoor kijkers niet meeleven met de personages. Essentieel voor een film als deze.

De drie grote acteurs: Will Smith, Jared Leto en Margot Robbie dien heel erg hun best en brengen veel charisma. Zoals eerder gezegd werkt het plot niet mee. Wel moet gezegd worden als de kijker een leuk avondje wil en niet te veel wil nadenken dan gaat hij vast en zeker zich vermaken.

Ramon
donderdag 15 december 2016 om 15:59
Waardering: 2.5 / 5

Goed samen te vatten in een woord: "zucht"

Vooruit, toch maar iets uitgebreider: het lukt DC de laatste jaren maar gewoon niet om een echt interessante comicverfilming te maken. Suicide Squad is een rommeltje met wat aardige losse scènes, maar zonder een echte visie. De plot rammelt aan alle kanten, de meeste personages komen er heel bekaaid vanaf en ik word alwéér niet meer benieuwd naar de rest van dit universum.

Toch nog iets positiefs: ik denk wel dat deze versie van de personages (met name Harley Quinn) potentie heeft, als er maar een echt script en een goede regisseur achter zit.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Joker