FilmCentrum

Registreren

Jason Bourne

Jason Bourne
Waardering: 3 / 5
5 stemmen

Alternatief: Bourne 5
Jaar: 2016
Regie:
Paul Greengrass
Cast:
Matt Damon
Tommy Lee Jones
Alicia Vikander
Genre: Actie / thriller
Lengte: 123 minuten
Première: 28 juli 2016
IMDb: 6.6 (227.884 stemmen)
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 12 jaar Geweld
In een post-Snowden tijdperk dat bezwijkt onder zware lasten en een financiële crisis waaraan geen einde lijkt te komen, reist Bourne van Athene naar Las Vegas. Weliswaar heeft hij zijn geheugen terug, er zijn nog altijd vragen die beantwoord moeten worden.

Trailer

Reacties (1)

Nohands
vrijdag 5 augustus 2016 om 21:17
Waardering: 2 / 5

Na de vorige 3 films van Jason Bourne (Matt Damon films) wel 50 keer gezien te hebben omdat het ware klassiekers zijn was ik in de bioscoop helaas al heel snel teleurgesteld in dit vierde deel.

De film is een mengelmoes van veel hetzelfde samengevat uit de vorige drie films, eerste achtervolging was zeker nog te doen, maar de laatste was echt TE veel en over the top van het goede....

Verhaal op zich had aardig kunnen zijn, ik vond de korte close combat gevechten niet spannend of intens zoals in de vorige films, rommelig en slecht in beeld gebracht. Eindgevecht met the bad guy was ook niet je van het...

En waarom nu weer Tommy Lee Jones, de man zag er trouwens niet uit , dat gezicht! Ik moet gelijk aan US Marshals denken als ik hem in deze rol ziet.

Aangezien Damon ouder is geworden hadden ze Bourne ook moeten aanpassen, korte maar heftige gevecht scenes hadden mooi geweest, en waarom weer die elle lange auto achtervolgingen, verzin iets nieuws iets spannends. Had Bourne graag met een sniperrifle bezig gezien bijvoorbeeld.

Ik was de film door de nu echt te overdreven snelle beelden al snel zat in de bioscoop, werd er bijna misselijk van, las dat meer van mensen op internet overigens.

Er zit bijna geen moment rust in de film, jammer gemiste kans.... op naar Bourne 5 .....

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire