FilmCentrum

Registreren

Baby Driver

Baby Driver
Waardering: 4 / 5
9 stemmen

Jaar: 2017
Regie:
Edgar Wright
Cast:
Ansel Elgort
Jon Bernthal
Jon Hamm
Genre: Actie / misdaad / muziek
Lengte: 113 minuten
Première: 29 juni 2017
IMDb: 8.7 (849 stemmen)
Kijkwijzer: Afgeraden voor 16 jaar en jonger Geweld Grof taalgebruik
De getalenteerde jonge bestuurder van vluchtauto's Baby ontmoet het meisje van zijn dromen en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Als hij door zijn opdrachtgever gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, zijn liefde en zijn vrijheid op het spel.

Trailer

Reacties (2)

MRDammann
zaterdag 1 juli 2017 om 20:45
Waardering: 4 / 5

Baby Driver is een ontzettend hippe film, en is zowel de leukste van 2017 als de leukste van Edgar Wright. Voor wie fan is van het samenkomen van actie en muziek op zo'n ontzettend toffe en unieke manier is deze film een must-see. Voor mij werkte het in ieder geval erg goed. Bijvoorbeeld schietpartijen en overvallen die op het ritme van de muziek zijn gefilmd, heerlijk om naar te kijken.

De cast is ook geweldig en heeft er schijnbaar lol in. Het grootste pluspunt van deze film is uiteraard de cinematografie, die geweldig is. Prachtige shots. Het is een film die me erg vrolijk maakt en die waarschijnlijk wel terug komt in de top 10 van dit jaar.

Ramon
vrijdag 4 augustus 2017 om 15:33
Waardering: 4 / 5

Meer Edgar Wright dan dit wordt het niet en dat moet je maar net liggen. Voor mij betekende het een twee uur durende achtbaanrit waarin je niet al te veel stil moet staan om na te denken over de plot, maar vooral moet genieten van de adrenaline die de regisseur je blijft toedienen. Vooral de zeer knappe montage die perfect is afgestemd op de muziek maakt het de moeite waard.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar