FilmCentrum

Registreren

Ghost in the Shell

Ghost in the Shell
Waardering: 3.5 / 5
4 stemmen

Jaar: 2017
Regie:
Rupert Sanders
Cast:
Scarlett Johansson
Pilou Asbæk
Takeshi Kitano
Genre: Actie / misdaad / drama
Lengte: 106 minuten
Première: 30 maart 2017
IMDb: 6.8 (44.127 stemmen)
Kijkwijzer: Afgeraden voor 12 jaar en jonger Geweld
Major is een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden.

Trailer

Reacties (1)

MRDammann
woensdag 5 april 2017 om 16:24
Waardering: 3.5 / 5

De anime Ghost in the Shell is een favoriet van mij. Ik was daarom bang dat deze remake de verwachting niet kon waarmaken. Het cijfer op IMDB voorspelde ook niet goed. Nu blijkt ook weer dat dat cijfer ook niet altijd wat zegt. Ik was namelijk aangenaam verrast door deze film.

Visueel is deze film wonderschoon. Er zijn maar weinig films die daar aan kunnen tippen. Ten eerste levert Scarlett Johansson een puike prestatie als Major. Ze doet het erg goed, zo'n rol is op blijkbaar op haar lijf geschreven, getuige ook haar prestaties in Under the Skin, Her en Lucy. De rest van de cast is ook dik in orde.

En dan de actiescènes. Sommige zijn letterlijk gekopieerd van het origineel, maar erg is het niet om die scenes in een grote bioscoop in een live-action versie te zien. Een blockbuster zoals ik hem wil zien: visueel wonderschoon, gave actiescènes en een verhaal dat het interessant genoeg houdt.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar