FilmCentrum

Registreren

Hush

Hush
Waardering: 3.5 / 5
2 stemmen

Jaar: 2016
Cast: Onbekend
Genre: Horror / thriller
Lengte: 87 minuten
IMDb: 6.6 (44.601 stemmen)

Reacties (2)

MRDammann
donderdag 21 april 2016 om 23:31
Waardering: 3.5 / 5

Superspannende horrorfilm waarbij je niet veel moet weten van het plot vooraf. Het enige wat je moet weten is dat het een simpele, doch ijzersterke film is die je niet snel loslaat.

Voor de gebruikers van Netflix onder ons: de film is op de Nederlandse Netflix te zien!

Hagar
maandag 13 maart 2017 om 13:06
Waardering: 3 / 5

Goeie thriller, mede dankzij het uitgangspunt, iets wat ikzelf niet bepaald een spoiler vind (de film zet dat uitgangspunt in de eerste 15 minuten redelijk neer, en dit verpest niet de verdere film), maar voor de zekerheid: spoiler Een doofstomme vrouw in een afgelegen huis moet aan de klauwen van een moordenaar ontsnappen spoiler.
In elk geval zakte de film voor mij halverwege de tweede akte redelijk in. teveel herhaling, denk ik. Dit wordt in de derde akte wel weer goedgemaakt. Ook merkte ik weinig tot niet met de personages mee te voelen, wat ik wijt aan te weinig gespendeerde tijd aan karakterontwikkeling in het begin van de film. Tenslotte zag ik potentie voor een hele geinige twist, maar die bleef uit, misschien omdat deze te voor de hand lag. Het maakt de film niet slechter, maar ik had die versie wel graag gezien spoiler het concept dat de hoofdpersoon meerdere eindes van haar eigen verhaal visualiseert wort wel gebruikt, maar een laatste extra shot om te laten zien dat dit slechts een mogelijk einde was, en de moordenaar haar alsnog afmaakt, of wat dan ook, had gaaf kunnen wezen! spoiler
Al met al, zeer aardige thriller, maar niet veel meer dan dat.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

BIOSCOOP [Bioscoop] Knives Out
OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U

Updates

Reacties

Forum

The Two Popes