FilmCentrum

Registreren

The Three Caballeros

The Three Caballeros
Waardering: 3 / 5
2 stemmen

Jaar: 1944
Regie:
Norm Ferguson
Clyde Geronimi
Cast:
Sterling Holloway
Clarence Nash
Joaquin Garay
Genre: Animatie / familie / muziek
Lengte: 71 minuten
IMDb: 6.5 (9.125 stemmen)
Donald Duck is jarig en krijgt voor zijn verjaardag een vreemd pakje uit het verre Mexico. Blijkbaar was Joe Carioca zijn verjaardag niet vergeten, want hij nodigt Donald uit voor een bezoekje. Donald Duck en zijn vrienden gaan naar Latijns-Amerika om te zingen, dansen en veel pret te beleven.

Reacties (1)

EdwinBeek
zondag 22 januari 2017 om 18:22
Waardering: 3 / 5

Mr. Disney kreeg een burn-out en ging op vakantie door Zuid-Amerika. Daar viel blijkbaar genoeg inspiratie te rapen voor twee nieuwe features, waarvan dit de 2e is.

Stiekem een aantal losse cartoons, bijeengehouden door een Donald Duck plotje. Niet onaardig, maar richting het einde te mager en educatief om interessant te blijven. De betere sequences zitten ook duidelijk aan het begin, zoals de droge Pablo de pinguïn die niet van kou hield. Technisch is de prent indrukwekkend. Merendeels prachtige en kleurrijke art-direction en met animatie die de pan uit swingt. Maar ben nooit fan geweest van de combi met live-action. Zoals hier de vele Mexicaanse danseressen waar de Duck als een wolf achteraan schiet. Een half uur lang... Goed, huidige mascottes gedragen zich te braaf, maar dit is weer het andere uiterste...

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Midsommar