FilmCentrum

Registreren

Logan Lucky

Logan Lucky
Waardering: 3.5 / 5
8 stemmen

Jaar: 2017
Regie:
Steven Soderbergh
Cast:
Channing Tatum
Adam Driver
Daniel Craig
Genre: Komedie / misdaad / drama
Lengte: 119 minuten
Première: 24 augustus 2017
IMDb: 7.0 (126.127 stemmen)
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik Drugsgebruik en alcoholmisbruik
De broers Jimmy en Clyde Logan bedenken een plan om een overval te plegen tijdens de legendarische Coca Cola Cup NASCAR-race. Daarvoor schakelen ze de hulp in van de platinablonde kluiskraker Joe Bang. Het enige probleem is dat hij nog achter de tralies zit. Wat volgt is een spectaculaire ontsnapping uit de gevangenis en een krankzinnige poging om er met de buit vandoor te gaan.

Trailer

Reacties (2)

MRDammann
vrijdag 25 augustus 2017 om 20:30
Waardering: 3.5 / 5

Logan Lucky is in eigenlijk alles degelijk. Het verhaal, de acteurs en de grappen. De twee uren vliegen zo om en het is heerlijk vermaak. De film vliegt ook nergens uit de bocht, wat het nadeel daarvan is, is dat de film niet echt beklijft. De film kleurt zo binnen de lijntjes dat ik na afloop toch wel een beetje een leeg gevoel had. Toch me goed vermaakt door de degelijkheid van de film.

Fijne soundtrack trouwens. In 2017 wel de derde keer dat ik John Denver heb gehoord in een film, na Free Fire en Okja. Ook leuk: weer een Nederlands tintje aan de soundtrack na Baby Driver.

Ramon
donderdag 14 december 2017 om 17:49
Waardering: 3.5 / 5

Een vermakelijke, maar toch wel wat te veilige film van Soderbergh. De personages maken zelf al de vergelijking met zijn andere reeks heist-films door het te hebben over "Ocean's 7-Eleven", maar daarvoor is de plot hier echt te simpel. Vooral de moeite waard vanwege de heerlijke acteerprestaties van Adam Driver, Channing Tatum en Daniel Craig.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum