FilmCentrum

Registreren

mother!

mother!
Waardering: 3.5 / 5
8 stemmen

Jaar: 2017
Regie:
Darren Aronofsky
Cast:
Jennifer Lawrence
Javier Bardem
Ed Harris
Genre: Drama / horror / mysterie
Lengte: 121 minuten
Première: 14 september 2017
IMDb: 6.6 (176.233 stemmen)
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 16 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik
De relatie van een koppel wordt op de proef gesteld wanneer ze onverwachts bezoek krijgen en hun rustige leven wordt verstoord.

Trailer

Reacties (1)

MRDammann
woensdag 20 september 2017 om 14:00
Waardering: 2 / 5

Tja, hoe kan ik het beste mijn reactie omschrijven na het zien van deze film? Misschien is met mijn mond vol tanden wel een treffende omschrijving. Aronofsky is altijd wel van het grote gebaar geweest, in zijn vorige films had dat misschien nog wel een functie maar bij mother! gaat hij wel heel erg over de top, vooral het laatste kwartier gaat hij helemaal los.

Voor het grootste gedeelte van de film was ik geïntrigeerd, ik was benieuwd wat er verder zou gebeuren. Maar hoe verder in de film, hoe meer deze fascinatie voor deze film zich omzette in irritatie. De regisseur wil zoveel zeggen en gooit zoveel metaforen op ons dat ik echt niet meer wist wat ik ermee aan moet.

De film wordt op het eind zo chaotisch en zo naar om naar te kijken dat ik bijna had besloten om naar buiten te lopen, zo'n reactie heeft een film mij nooit gegeven, ook een prestatie. Ik heb zeker respect voor deze film alleen al om de aparte manier van filmen en de goede manier van filmen. Ik ben alleen bang dat dit geen film voor mij is.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum