FilmCentrum

Registreren

The Big Sick

The Big Sick
Waardering: 4 / 5
9 stemmen

Jaar: 2017
Regie:
Michael Showalter
Cast:
Kumail Nanjiani
Zoe Kazan
Holly Hunter
Genre: Komedie / romantiek
Lengte: 120 minuten
Première: 3 augustus 2017
Kijkwijzer: Geschikt voor alle leeftijden Grof taalgebruik
Na een one-night stand zijn de New Yorkse stand-up comedian Kumail en Emily smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem: Kumail verzwijgt zijn vriendin voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Wanneer Emily hierachter komt wil ze Kumail nooit meer zien, Maar dan wordt Emily plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van Emily's excentrieke ouders.

Trailer

Reacties (2)

Walter
donderdag 23 november 2017 om 09:40
Waardering: 4.5 / 5

het verhaal van The Big Sick verloopt volgens een goed voorspelbaar patroon, maar de enorme hoeveelheid goede grappen - de mannelijke hoofdpersoon is stand-upcomedian en veel scènes vinden plaats in en om de comedyclub - en geweldig acteerwerk - de acteurs zetten levensechte personages neer; het is moeilijk te zeggen wie de beste acteerprestatie neerzet - maken dit een van de beste romcoms die ik heb gezien. een absolute aanrader. (de film is, denk ik, leuker als je hem ziet met mensen met gevoel voor humor Knipoog )

Ramon
zondag 31 december 2017 om 16:00
Waardering: 4.5 / 5

Een prachtige romkom die het beste van beide werelden combineert: hij is erg grappig ("the truth is out there!" en de 9/11-grap) en ik leefde daadwerkelijk mee met het verhaal van de twee hoofpersonen.

De personages voelen volledig echt en dat komt niet alleen doordat het autobiografisch is van Nanjiani, maar ook door de sterke acteerprestaties. Iedereen is goed, maar Ray Romano steekt er voor mij bovenuit. Zijn belangrijke scène staat me maanden later nog steeds bij.

Een enorme aanrader, voor mij een van de mooiste films van het jaar.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Joker