FilmCentrum

Registreren

Death Note

Death Note
Waardering: 1 / 5
1 stem

Jaar: 2017
Regie:
Adam Wingard
Cast:
Nat Wolff
Willem Dafoe
Keith Stanfield
Genre: Fantasie / horror / thriller
IMDb: 4.5 (71.766 stemmen)

Reacties (1)

MRDammann
zondag 3 september 2017 om 15:45
Waardering: 1 / 5

Zoals veel mensen weten is deze Death Note een remake van de gelijknamige anime-serie. Die serie was één van de eerste serieuze anime die ik zag, ook één van de beste. De lat lag hoog. De trailers vooraf waren niet hoopvol en ook over de cast was ik niet enthouisiast. Ik vind Nat Wolff wel een aardige, maar of hij Light goed kan spelen?

Laat ik beginnen met het positieve: regisseur Wingard heeft er echt iets anders van proberen te maken. Ik ben echter niet heel erg tevreden wat hij ervan heeft gemaakt. Alles wat het origineel goed maakte is vervangen door een laag aan cliché en onrealistisch tienerdrama. Weg is het slimme script met de onverwachte wendingen.

De soundtrack vond ik totaal niet passen bij de film. Een behoorlijk serieuze film en dan hoor je op belangrijke momenten in de film bijvoorbeeld een 'Take My Breath Away', voor mij hoeft dat niet.

Karakters waren onnavolgbaar en de Final Destination-achtige gore werkte ook op mijn lachspieren. De film is gewoon bomvol en voelt gehaast, een mini-serie was al beter geweest. Ik had de film echt graag goed gevonden, en ik geef niet vaak zulke lage cijfers, maar dit is één van de slechtste film die ik in een lange tijd zag.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum