FilmCentrum

Registreren

Gerald's Game

Gerald's Game
Waardering: 3 / 5
3 stemmen

Jaar: 2017
Regie:
Mike Flanagan
Cast:
Carla Gugino
Bruce Greenwood
Carel Struycken
Genre: Horror / thriller
Lengte: 103 minuten
Een echtpaar besluit hun huwelijksleven wat spanning in te blazen met een verblijf in een afgelegen huis. Maar de zaken lopen niet zoals verwacht. De vrouw Jessie wordt geconfronteerd met reeds lang begraven demonen. Er liggen daarbij ook schaduwen op de loer in het schijnbaar leegstaand huis. Wanneer haar man onverwacht sterft barst de nachtmerrie voor Jessie in alle hevigheid los.

Reacties (1)

Hagar
maandag 9 oktober 2017 om 09:52
Waardering: 3 / 5

Omdat ik goede ervaringen heb met films gebaseerd op boeken van Stephen King, wilde ik deze ook eens proberen. King heeft vaak meesterlijke ideeen, maar ik hou niet van de man zijn schrijfstijl, dus soms zijn de ideeen beter te pruimen in film-vorm. Ik vergat echter dat de man ook een behoorlijk zieke geest heeft, en er zitten dan ook enkele scenes in deze film die ik liever niet had gezien.
Daarentegen heeft het zeker ook die briljante kronkels die ik WEL waardeer! De manier waarop de film ondanks het (potentieel zeer saaie) concept interessant gehouden wordt is echt heel goed!
Het probleem van het in beeld brengen van de gedajcten van een personage dat voor ruim 80% van de film alleen is wordt ook vakkundig opgelost.
Tenslotte zit er nog een hart in de film, dat me weliswaar niet enorm bij de keel greep, maar desondanks wel iets toevoegt.
Misschien geen topper, maar ik vond het toch een interessante film!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Log in via Facebook Log in via Facebook Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

BIOSCOOP [Bioscoop] Star Wars: The Last Jedi
BIOSCOOP [Bioscoop] Thor: Ragnarok
BIOSCOOP [Bioscoop] mother!
BIOSCOOP [Bioscoop] It

Nieuws

Reacties

Forum

Star Wars: The Last Jedi