FilmCentrum

Registreren

Call Me by Your Name

Call Me by Your Name
Waardering: 4 / 5
6 stemmen

Jaar: 2017
Regie:
Luca Guadagnino
Cast:
Armie Hammer
Timothée Chalamet
Michael Stuhlbarg
Genre: Drama / romantiek
Lengte: 132 minuten
Première: 11 januari 2018
IMDb: 7.9 (181.363 stemmen)
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 12 jaar Seks Grof taalgebruik
De zeventienjarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio's geleerde vader, vindt hij dit erg intrigerend. Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver en daagt hem uit. Er ontstaat een erotische spanning tussen de twee, en zodra het flirten eenmaal leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze meteen onafscheidelijk.

Trailer

Reacties (1)

MRDammann
donderdag 11 januari 2018 om 21:05
Waardering: 5 / 5

Na afloop van het zien van deze film was ik even de kaart. Ik vond de film zo mooi, de acteurs waren zo goed, dat kom je niet vaak tegen. Call Me By Your Name voelt ook zo puur en eerlijk aan. Zo’n ervaring had ik vorig jaar eigenlijk nog niet gehad, hoe goed die films ook waren. Alles klopt, de sfeer, het landschap van Noord-Italië, de karakters en ook de filmmuziek. Sufjan Stevens heeft een paar pareltjes geschreven. Dit is ook typisch zo'n een film waar het laatste shot me wel bij blijft. Zo mooi.

De film is nog zeer vers, en daarom is het misschien niet heel eerlijk, maar in de lijst van 2017 zou hij bij mij bovenaan hebben gestaan. In de zomer nog maar eens kijken of hij nog zo hard binnenkomt.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum