FilmCentrum

Registreren

Bad Times at the El Royale

Bad Times at the El Royale
Waardering: 3.5 / 5
7 stemmen

Jaar: 2018
Regie:
Drew Goddard
Cast:
Dakota Johnson
Chris Hemsworth
Jon Hamm
Genre: Mysterie / thriller
Lengte: 141 minuten
Première: 11 oktober 2018
Kijkwijzer: Afgeraden voor 16 jaar en jonger Geweld Grof taalgebruik
Zeven vreemdelingen die ieder een geheim met zich meedragen ontmoeten elkaar in El Royale, een vervallen hotel in Lake Tahoe met een zeer donker verleden. In de loop van één noodlottige nacht zal iedereen nog een laatste kans krijgen op verlossing, voordat de hel losbreekt.

Trailer

Reacties (2)

EdwinBeek
zondag 4 november 2018 om 00:03
Waardering: 3.5 / 5

EL Royale heeft betere dagen gekend. Het ooit zo populaire hotel dient nu slechts als thuishaven voor zeer obscure zaken.

Sfeervolle film met een aardig mysterie, gebracht in stijl. De eerste anderhalf uur doen denken aan een vergeten Tarantino-film. Compleet met stripachtige personages. De cast is leuk gekozen en heeft er lol in. Maar wanneer de twists uiteindelijk op zijn, heeft de kijker nog ruim 45 min. voor de boeg. Teveel tijd om constant interessant te blijven. Gek genoeg is dat 't moment waarop de spoiler grote boef spoiler zichzelf onthuld en die blijkt weer zo'n spoiler flamboyante schurk spoiler te zijn die graag monologen afsteekt. Teveel gezien. En de dreiging ontbreekt hier totaal. Jammer. De hele film zwelt in de finale op tot iets ogenschijnlijk gewichtigs en lijkt plots ambitieuzer te willen worden. Dat kon ik niet rijmen met wat eraan vooraf ging. Voor mij schoot de film hierdoor op t laatst alsnog behoorlijk uit de bocht...

Ramon
vrijdag 18 januari 2019 om 13:42
Waardering: 3 / 5

Erg lastig om hier een cijfer aan te hangen. De eerste helft is zeer de moeite waard: er wordt een hele wereld gecreëerd met interessante personages en een locatie met zijn eigen verhaal, waardoor je constant geboeid bent en je jezelf afvraagt waar het heen gaat. Zodra we daar antwoord op krijgen en een nieuw personage een grote rol krijgt zakt het kaartenhuis in elkaar.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Toy Story 4