FilmCentrum

Registreren

Gaston Lagaffe

Gaston Lagaffe
Waardering: 3.5 / 5
1 stem

Jaar: 2018
Regie:
Pierre-François Martin-Laval
Cast:
Théo Fernandez
Pierre-François Martin-Laval
Genre: Komedie
Lengte: 82 minuten
Met zijn maffe uitvindingen zet hij het dagelijkse leven van zijn collega’s op stelten. Onze geniale knutselaar beleeft knotsgekke avonturen met een kat, een meeuw, een koe en de Flaterfoon. En hoewel Guust het goed bedoelt, werkt hij zijn baas Pruimpit flink op de zenuwen.
Slaagt onze Koning van de Flaters erin om zijn collega’s van hun werk te houden én te voorkomen dat die vreselijke Meneer De Mesmaeker aupeticoin koopt?

Reacties (1)

Tomhamoen
woensdag 3 oktober 2018 om 19:02
Waardering: 3.5 / 5

Ik denk dat we toch mogen spreken van een redelijk geslaagde transformatie naar het witte doek en de tegenwoordige tijd. De humor en personages van Franquin blijven als een paal overeind staan (en dat hebben mijn lachspieren geweten), maar ook het verhaal zit goed in elkaar zonder dat het heel bijzonder is terwijl het wel de gekende situaties aan elkaar verbind en enkele vragen oplost. Er zijn kleine veranderingen aangebracht waardoor het misschien eerder een 'geïnspireerd door' film zou kunnen zijn, maar wie daardoorheen kijkt zal zich denk ik wel amuseren met de fratsen van Guust en (in grotere mate) Pruimpit.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Toy Story 4