FilmCentrum

Registreren

One Cut of the Dead

One Cut of the Dead
Waardering: 4 / 5
4 stemmen

Alternatief: カメラを止めるな!
Jaar: 2017
Regie:
Shinichiro Ueda
Cast:
Takayuki Hamatsu
Yuzuki Akiyama
Kazuaki Nagaya
Genre: Komedie / horror
Lengte: 96 minuten
Een filmploeg bevindt zich in een geïsoleerde en verlaten waterzuiveringsinstallatie, die naar verluidt werd gebruikt voor menselijke reanimatie-experimenten, om daar een zombiefilm op te nemen. De regisseur, Higurashi (Takayuki Hamatsu), maakt het de cast en crew niet makkelijk en besluit uit ergernis een blokje om te gaan. Intussen breekt er een echte zombie-uitbraak los. Higurashi staat er echter op dat de crew, of wat daarvan over is, blijft filmen.

Reacties (2)

EdwinBeek
maandag 2 september 2019 om 08:47
Waardering: 3.5 / 5

Het creatieve script is het sterkste punt van deze film. De uitwerking ervan doet budgetair aan met vooral matig acteerwerk. Maar het kan weinig kwaad doen in een film als deze. Ik heb deze film in groot gezelschap gezien en dat is erg aan te raden. Ik had het ding anders vrijwel zeker na een kwartiertje uitgezet, maar de verassing en de lol zit hier vooral in de laatste acte. Even doorbijten dus! 

Hagar
woensdag 4 september 2019 om 11:41
Waardering: 4 / 5

Hilarische film! Ik ga er zo min mogelijk van zeggen, want dat kan alleen maar het plezier verpesten. Maar het knullige van het begin van de film hoort erbij, mensen! Zet hem niet uit om deze reden, want blijven zitten is de moeite waard!
Jammer dat het middenstuk een tikkeltje saai is, maar het begin is fascinerend en grappig, en het einde is hilarisch en briljant.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

It Chapter Two