FilmCentrum

Registreren

Frozen II

Frozen II
Waardering: 3 / 5
6 stemmen

Alternatief: Frozen 2
Jaar: 2019
Regie:
Chris Buck
Jennifer Lee
Cast:
Kristen Bell
Idina Menzel
Josh Gad
Genre: Animatie / avontuur / komedie
Lengte: 103 minuten
Première: 20 november 2019
IMDb: 6.9 (124.179 stemmen)
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 6 jaar Geweld Angst
Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren, deze keer moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Trailer

Reacties (3)

Hagar
maandag 2 december 2019 om 11:30
Waardering: 3 / 5

In het kort: Prachtige visuals, en Olaf is geweldig! Maar wat een baggerslecht verhaal, en hoewel de muziek an sich prima is, probeert ieder liedje de nieuwe Let It Go te zijn, en ze zijn het geen van allen.

Ietsje langer: ALLES voelt geforceerd, behalve de humor van Olaf. Binnen enkele minuten van de film probeert Elsa al haar nieuwe Let It Go met hetzelfde gevoel voor opgebouwde spanning, maar.... die spanning was er gewoon nog niet.
Het achtergrondverhaal van Elsa's krachten..... Tja, Elsa's krachten waren al het zwakke punt van deel 1 op het gebied van verhaal.... Ze kon teveel wat nergens op sloeg. Nu proberen ze het allemaal uit te leggen, maar ze creeeren VEEL en GROTE nieuwe plotgaten.

Maar goed.... Ik moet bekennen, ik ben enigszins Frozen fan, en WILDE deze film goed vinden. Er is echt genoeg om van te genieten, zoals de visuele pracht en de muziek, die weliswaar pretentieus is, maar zeker niet slecht. verder is duidelijk dat animatietechnieke zjjn verbeterd, en omdat dit een opvolger is van een van de succesvolste animatiefilms, heeft het ook echt de volledige behandeling gekregen. Arendelle en diens bewoners zagen er werkelijk nooit zo prachtig uit.
Maar dat verhaal......

Tomhamoen
dinsdag 10 december 2019 om 19:54
Waardering: 3 / 5

Prachtig gemaakte musical, maar inhoudelijk stelt het helaas erg weinig voor waardoor zelfs de redelijk spectaculaire finale er maar flets uitkomt. En na 3 emotionele betogen weten we het wel, met de pech dat we er nog 20 moeten.

Ben ik nu te chagrijnig? Ja. Want op zich valt er best wel wat te genieten. De running gags, de beelden en de muziek zijn knap en voldoende om de film uit te zitten.

Ramon
zaterdag 11 januari 2020 om 15:38
Waardering: 3 / 5

In alle opzichten minder dan het origineel. Zeker geen slechte film, maar het verhaal is te middelmatig. Zelfs de animatie leek op meerdere momenten ongeïnspireerd, al is het technisch gezien uiteraard hoogstaand.

Ik heb wel ontzettend hard moeten lachen om Olafs samenvatting van deel 1.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum

Monster Hunter