FilmCentrum

Registreren

Eternals

Eternals
Waardering: 3 / 5
6 stemmen

Jaar: 2021
Regie:
Chloé Zhao
Cast:
Gemma Chan
Richard Madden
Angelina Jolie
Genre: Actie / avontuur / sciencefiction
Lengte: 157 minuten
Première: 3 november 2021
IMDb: 6.3 (338.389 stemmen)
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 12 jaar Geweld
Een groep buitenaardse helden is al sinds het begin van de mensheid bezig de aarde beschermen tegen het kwaad. Wanneer monsterlijke wezens, waarvan men dacht dat ze verloren waren gegaan in de geschiedenis, op mysterieuze wijze terugkeren, worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.

Trailer

Reacties (1)

Hagar
vrijdag 14 januari 2022 om 22:01
Waardering: 2,5 / 5

Marvel probeert een film neer te zetten die niet leunt op wat er vooraf kwam. Dat lukt, gelukkig, maar het resultaat is een film waarin ik maar bleef hopen op wat cameos, zodat het maar interessant werd.
Zonder te vergelijken met andere Marvel films is dit een makkelijk te vergeten stukje fantasy. Het verhaal is huge, maar alles voelt klein. Wat wereldveranderend had kunnen en moeten zijn, blijft angstvallig weg van laten zien hoe de wereld de veranderingen die plaatsvinden oppakt. Het blijft op de hoofdpersonages, die… niet enorm beklijvend zijn. Gemma Chan is de enige die eruit springt met een beter dan middelmatige acteerprestatie. De film introduceert enkele interessante concepten waar ik in de toekomst meer van hoop te zien, maar waarvan ik me slechts kan afvragen waar die concepten eerder in de cyclus waren. Ze zijn te groot om niet eerder ter sprake te zijn gekomen.

Kan ook zijn dat ik gewoon Marvel moe ben….

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire