FilmCentrum

Registreren

Moonfall

Moonfall
Waardering: 2 / 5
2 stemmen

Jaar: 2022
Regie:
Roland Emmerich
Cast:
Halle Berry
Patrick Wilson
John Bradley
Genre: Actie / avontuur / sciencefiction
Lengte: 130 minuten
Première: 24 maart 2022
IMDb: 5.1 (74.230 stemmen)
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 12 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik Drugsgebruik en alcoholmisbruik
De maan komt in botsing met iets mysterieus waardoor ze van haar baan raakt en in ramkoers komt met de planeet aarde. Terwijl de rampen zich op aarde al beginnen te voltrekken, gaan NASA executive Jo Fowler en haar ex-collega Brian Harper samen met ruimtenerd en rookie KC Houseman op ruimtemissie voor een allerlaatste kans om het noodlot te keren. Daar ontdekken de bondgenoten dat de maan niet is wat we altijd gedacht hebben.

Trailer

Reacties (1)

Hagar
vrijdag 30 september 2022 om 16:35
Waardering: 1,5 / 5

Wát een domme film. Echt, erg weinig van het plot wordt met overtuiging gebracht. Alles (inclusief dingen die wellicht wetenschappelijk echt zo zijn zoals uitgelegd) komt over alsof het alleen maar in Hollywood bedacht kon worden.
Geen van de hoofdrolspelers overtuigen. Wel leuk om Samwell Tarley terug te zien, had niet verwacht hem ooit buiten Game of Thrones te vinden. Maar zijn personage weet dingen die hij van zijn levensdagen niet kan weten, en doet dingen die totaal niet in zijn karakter passen. Hoogtepuntje van de film is de 2 minuut durende cameo van Donald Sutherland, die altijd een genot is om bezig te zien.
Ik hou van de Roland Emmerich films, hoewel ze het wel vaker niet al te nauw nemen met realiteit of geloofwaardigheid. Maar deze film is gewoon dom. Wel bij vlagen vermakelijk, maar ook op die momenten nog altijd dom.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Drive My Car
OSCARS [Oscars] West Side Story
OSCARS [Oscars] The Power of the Dog
OSCARS [Oscars] Licorice Pizza

Updates

Reacties

Forum

Violent Night