FilmCentrum

Registreren

Soof 3

Soof 3
Waardering: 4 / 5
1 stem

Jaar: 2022
Regie:
Anne de Clercq
Cast:
Lies Visschedijk
Fedja van Huêt
Anneke Blok
Genre: Komedie / romantiek
Lengte: 111 minuten
Première: 15 september 2022
IMDb: 6.7 (118 stemmen)
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 12 jaar Angst Grof taalgebruik
Eindelijk heeft Soof haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt dochter Sacha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met twee handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, dat haar familie van haar houdt en dat ze die hulp waard is.

Trailer

Reacties (1)

Tomhamoen
zondag 9 oktober 2022 om 23:00
Waardering: 4 / 5

Na het amusante eerste deel, het wanhopige deel 2 en de serie is hier nu deel 3. De wanhoop van de makers is weg, het amusante gebleven maar in mindere mate want er wordt een ernstig thema in behandeld: ziekte. Dit gaat heel knap en de luchtigheid is soms niet te bekennen, en later weer wel.
In het laatste stuk lijkt de film wat uit de bocht te vliegen door een extra verhaallijn en een verhaallijn die juist niet goed wordt uitgediept, maar dat waren niet de dingen die me natte ogen gaven.
Degelijke Nederlandse film waarin Visschedijk (hopelijk) is getransformeert van haar Soof-personage dat ze vaker neer heeft gezet buiten de producties om, naar wat ze meer kan. Dat ze dat kan bewees ze al in De Veroordeling.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

Stemverdeling

0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5

Individuele stemmen

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire