FilmCentrum

Registreren

Knocked Up

Knocked Up
Waardering: 3,5 / 5
17 stemmen

Jaar: 2007
Regie:
Judd Apatow
Cast:
Seth Rogen
Katherine Heigl
Paul Rudd
Genre: Komedie / drama / romantiek
Lengte: 129 minuten
Première: 27 september 2007
IMDb: 6.9 (370.428 stemmen)
Distributeur: United Int. Pictures
Kijkwijzer: Mogelijk schade tot 12 jaar Seks Grof taalgebruik

Reacties (3)

Ramon
maandag 10 oktober 2011 om 16:58
Waardering: 4,5 / 5

Blijft een erg geslaagde komedie, ook na een derde keer. Heb dan ook erg veel zin in de spin-off This Is Forty, waarin we zien hoe het de personages van Leslie Mann en Paul Rudd verder is vergaan.

Walter
maandag 18 februari 2013 om 15:39
Waardering: 3,5 / 5

een smoezelige uitvreter met een voorliefde voor flauwe grappen bezwangert - ah, vandaar die titel! - per ongeluk een out of his league carrièretijger. dit wat suffe gegeven levert wonder boven wonder een geslaagde film op over de botsing van twee totaal verschillende culturen.

liefhebbers van poep- en piesgrappen komen aan hun trekken, maar de film biedt ook de haters van voormeld genre voldoende vermaak (niet in de laatste plaats omdat de eerste groep belachelijk wordt gemaakt). de film zakt even in als de vier hoofdrolspelers de balans van hun leven proberen op te maken. en ja, het verloop van de film is nogal voorspelbaar. verder kan ik geen minpunten bedenken.

de jongste van Mann en Apatow steelt elke scène waar ze in meespeelt. ik hoop van harte dat ze in het vervolg - dat ik over anderhalve week hoop te zien - meer ruimte krijgt.

Walter
maandag 25 februari 2013 om 08:53
Waardering: 3,5 / 5

[update: This is 40 krijgt nauwelijks de ruimte in de Nederlandse bioscopen. in het dorp waar ik woon draait hij maar in één bioscoop (Pathé De Kuip) op idiote tijden (rond 16u en 18u). dat wordt wachten op de dvd.]

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire