FilmCentrum

Registreren

Trailer Lars Von Triers Melancholia

vrijdag 8 april 2011 17:12 door Ramon van Dam - Bron

MelancholiaDe Deense regisseur Lars von Trier staat bekend om zijn choquerende manier van filmen, waar het recente Antichrist misschien wel het beste voorbeeld van is. De man weet in ieder geval altijd wel dialogen op te wekken, en binnenkort kunnen we zien of dat ook opgaat voor zijn nieuwste project.

In Melancholia zullen we zien hoe een groot object vanuit de ruimte afstevent op onze aarde, waardoor alle bewoners van de planeet worden bedreigd. De grote cast bestaat onder andere uit Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Alexander Skarsgård, Brady Corbet, Cameron Spurr, Charlotte Rampling, Jesper Christensen, John Hurt, Stellan Skarsgård, Udo Kier en Kiefer Sutherland.

Zentropa Entertainments heeft zojuist de eerste trailer vrijgegeven; het gaat om een video die geclassificeerd is als R, wat inhoudt dat de beelden niet geschikt zijn voor jonge personen. De trailer is hieronder te bekijken, de film zelf draait vanaf 25 augustus in de bioscoop.

Volgende bericht Nieuwe Thor clip met Avengers cameo
Vorige bericht Trailer Johnny English Reborn

Tags

Tag Lars Von Trier Tag Melancholia Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Robert
zaterdag 9 april 2011 om 11:24

Waarom is de trailer rated R? Zo schokkend zijn die beelden toch ook weer niet?
Mooie trailer, al kan ik Kiefer Sutherland bijna niet meer los zien van zijn personage Jack Bauer (24), terwijl hij hier zo te zien toch een heel andere rol speelt...

Ramon
zaterdag 9 april 2011 om 14:49

@Robert: dat vroeg ik me ook af... Dat gebeurt echter heel snel, er hoeft bijvoorbeeld maar een beetje bloed in te zitten. Hier is de rating echter overdreven ja...

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire