FilmCentrum

Registreren

Nieuwe Thor clip met Avengers cameo

vrijdag 8 april 2011 17:32 door Ramon van Dam - Bron

ThorZoals bekend is Marvel op dit moment bezig met het maken van een film over The Avengers, maar alle superhelden die daar centraal staan zullen ook hun eigen verfilmingen krijgen. Uiteraard is Iron Man inmiddels al met twee delen vertegenwoordigd en werkt men op dit moment hard aan Captain America, maar over enkele maanden komt er ook een film over Thor uit.

In de film zullen we de spierbundel Chris Hemsworth als de titelheld zien, een krachtige en arrogante krijger die met zijn roekeloze acties een eeuwenoude oorlog opnieuw aanwakkert. Zijn vader Odin (Anthony Hopkins) stuurt hem hierom naar de Aarde om tussen de mensen te leven, maar al snel moet hij al zijn krachten aanwenden om de wereld te beschermen tegen de meest duistere tegenstanders.

De film zelf is vanaf 27 april 2011 te bekijken in de Nederlandse bioscopen, waaronder in 3D, en beetje bij beetje krijgen we meer promotiemateriaal te zien. Er zijn al meerdere trailers en posters vrijgegeven, en vandaag is er weer een nieuwe clip verschenen.

In het fragment, onderaan dit bericht te zien, zien we wat er gebeurt wanneer Thor probeert zijn hamer op te halen, nadat SHIELD er een enorm gebouw omheen heeft gebouwd. Vanaf seconde 24 is zeer waarschijnlijk ook heel even Jeremy Renner te zien als Hawkeye, waarvan eerder al bekend werd dat die als cameo in de film zou verschijnen. De beide personages zullen in The Avengers een grote rol spelen.

Volgende bericht Definitieve Pirates 4 poster opgedoken
Vorige bericht Trailer Lars Von Triers Melancholia

Tags

Tag Cameo Tag Clip Tag Thor

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire