FilmCentrum

Registreren

Definitieve Pirates 4 poster opgedoken

vrijdag 8 april 2011 18:09 door Tom Hamoen - Bron

Dat er een vierde Pirates of the Caribbean film aan zit te komen mag inmiddels duidelijk zijn, de productie is al enige tijd geleden gestart en van tijd tot tijd komen er nieuwtjes binnen. Zo weten we inmiddels dat de film in 3D uit zal komen en de meeste hoofdrolspelers zijn bekend; Johnny Depp keert uiteraard terug als de bekende piraat Jack Sparrow en ook Ian McShane, Penelope Cruz, Geoffrey Rush, Astrid Bergès-Firsbey en Sam Claflin hebben een rol.

In de film zullen we zien hoe Jack Sparrow op zoek gaat naar de fontein van de eeuwige jeugd. Hierbij krijgt hij onder andere te maken met zombies, zeemeerminnen, een overgelopen Barbossa, een Spaans sprekende ex en... de legendarische piraat Zwartbaard. De regie is na de drie delen van Gore Verbinski in handen van Rob Marshall (Nine, Chigago).

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides draait vanaf 18 mei in 3D in de bioscoop. Na een eindeloze reeks karakterposters is er vandaag dan eindelijk een definitieve bioscoopposter opgedoken, die hieronder te bekijken is.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Volgende bericht Josh Pence gecast in Dark Knight Rises
Vorige bericht Nieuwe Thor clip met Avengers cameo

Tags

Tag Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides Tag Poster

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (13)

TomMDP
vrijdag 8 april 2011 om 19:10

mannekes... schrijf eens een nieuw tekstje in plaats van alles van het vorige gerelateerde bericht over te nemen want ja we weten "dat het inmiddels duidelijk is dat er een vierde potc aankomt" (gaat mee sinds: 18 mei 2010) en we weten ondertussen ook al dat "de x-man franchise bakken geld heeft opgeleverd" (gaat mee sinds: 18 juni 2010)

Ramon
vrijdag 8 april 2011 om 19:52

Actually, alleen de eerste alinea is hier overgenomen Knipoog Je hebt gelijk, maar het is lastig om telkens andere zinnen te maken van dezelfde informatie.

Nohands
zaterdag 9 april 2011 om 01:09

Ik vond de vorige posters van dit deel mooier.

TomMDP
zaterdag 9 april 2011 om 15:14

maar waarom moet je telkens dezelfde informatie herhalen? Tong
onderaan vind je toch de links naar de vorige berichten?
mensen die het interesseert weten het toch al of ze zijn bereid er zelf achter te zoeken Tong

Ramon
zaterdag 9 april 2011 om 15:25

Daar ben ik het niet helemaal mee eens: veel mensen komen op deze nieuwtjes via social media, dan is het fijn als er een samenvatting staat van de vorige nieuwtjes.

TomMDP
zaterdag 9 april 2011 om 15:38

mja, maar ze komen hier voornamelijk naartoe om het laatste nieuws te ontdekken (in dit geval de nieuwe poster) dan vraag ik mezelf af wie al die tekst nog leest dan... misschien is een doorkliksysteem à la wikipedia duidelijker.
Of een apart samenvattend nieuwsbericht op de pagina van de film zelf...
Ze komen dan bijvoorbeeld hier aan om de nieuwe poster uit te checken, en daar staat dan ergens bij: voor meer info en nieuwtjes, klik hier, waardoor ze op de pagina van de film komen met de gegevens, trivia en geruchten van alles samengevat. (dus de keuze laten aan wie het wil lezen en wie niet)

Ramon
zaterdag 9 april 2011 om 15:40

Ik begrijp dat je het niet optimaal vindt, maar dat is echt voor iedereen anders. Ik ken sites die het op de manier doen zoals jij voorstelt, maar ik vind het zelf fijner op deze manier, zoals ze het ook bij bijvoorbeeld /Film doen.

Margo
zaterdag 9 april 2011 om 15:49

Je hoeft het niet elke keer opnieuw te lezen, je kunt het ook overslaan en naar de poster kijken..

Walter
zondag 10 april 2011 om 14:40

ik zou het juist fijn vinden als er bijvoorbeeld nog wat meer informatie over de eerste drie films bij dit bericht zou staan. wie ontwierp de kleding van Orlando Bloom? hoe heet de moeder van Jack Sparrow? hoelang is Johnny Depp in beeld geweest in deel II van de reeks (het liefst afgerond op honderdsten, maar tienden zal voor veel mensen, meen ik, ook volstaan). ik denk dat mensen die via social media op deze website terecht komen echt smáchten naar dit soort informatie.

Walter
zondag 10 april 2011 om 14:42

wat mensen die via social media op deze site komen - denk ik - ook graag zouden willen weten: in welke films Penelope Cruz eerder speelde en wie de muziek voor deze films schreef. en: of de appel die Geoffrey Rush in deel I at een échte appel was of dat-ie computer geanimeerd was.

Walter
zondag 10 april 2011 om 14:46

en: waarom Orlando Bloom niet meespeelt in deel 4, terwijl-ie wel in de prequel van Lord of the Rings meespeelt, terwijl zijn karakter helemaal niet voorkomt in het boek The Hobbit, terwijl ook Frodo nog niet geboren is, terwijl die dus óók meespeelt, terwijl elfen in principe heel oud worden en dat Legolas dus wel degelijk mee had kúnnen spelen in The Hobbit - het boek dan -, maar dat Tolkien er toch voor gekozen heeft hem er niet in te schrijven, terwijl het ook goed zou kunnen dat Tolkien toen helemaal het personage Legolas nog niet verzonnen had.

dat soort informatie, Ramon.

voor de mensen die via social media bij dit artikel komen: vul het contactformulier (zie de link onderaan de webpagina) in om Ramon van Dam te vertellen wat je leeftijd is en op welke leeftijd je (bewust!) je eerste film keek.

Ramon
zondag 10 april 2011 om 14:48

Verveel je je, Walter? Ga eens van het lekkere weer genieten Tong

Margo
zondag 10 april 2011 om 15:30

Gelukkig zat daar geen sarcastische ondertoon in verstopt Tong

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire