FilmCentrum

Registreren

Michael Fassbender over Prometheus

zondag 10 april 2011 15:01 door Ramon van Dam - Bron

Michael FassbenderDe afgelopen jaren was Ridley Scott druk bezig met de voorbereidingen van een prequel op de Alien-reeks, waarvan hij in 1979 al aan het het roer stond. Diverse ideeën en geruchten kwamen langs, maar onlangs verbaasde hij iedereen door aan te kondigen dat men alle ideeën voor de prequel heeft omgezet in het geheel nieuwe sciencefiction-avontuur Prometheus.

Millennium-ster Noomi Rapace zal de hoofdrol vertolken in het actiespektakel, en het geheel moet vanaf 9 maart 2012 te zien zijn in de Amerikaanse bioscopen. Haar mannelijke tegenhanger zal worden gespeeld door de steeds populairder wordende Michael Fassbender, en de acteur kon zijn enthousiasme niet onderdrukken in een recent interview met de Los Angeles Time's Hero Complex.

"Het is adembenemend. Alle losse panelen en schermen, de geweldige art department en andere setgerelateerde zaken, het is simpelweg adembenemend," aldus de acteur uit onder andere Inglourious Basterds. De alleskunner geeft bovendien aan dat zijn personage veel eigenaardigheden heeft, iets waarvan hij niet kan wachten om dit op de set uit te werken.

Tot slot gaf de acteur aan trots te zijn te mogen samenwerken met zo'n grote regisseur, en dat de ervaring van de gehele crew afstraalt. De opnames voor Prometheus zijn in volle gang, en in Nederland zal de film vanaf 2 augustus 2012 in de bioscoop te zien zijn.

Volgende bericht Achter de schermen bij Thor
Vorige bericht Regisseur Joseph Kosinski over TRON 3

Tags

Tag Michael Fassbender Tag Prometheus

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire