FilmCentrum

Registreren

Michael Mann op zoek naar goud

woensdag 13 april 2011 11:49 door Ramon van Dam - Bron

Public EnemiesDe Amerikaanse filmmaker Michael Mann staat bekend om zijn grauwe, realistische beelden en is daarom een gewilde regisseur voor met name actiefilms. Zijn laatste project dat we in de bioscoop konden bekijken, Public Enemies, is echter alweer twee jaar geleden uitgekomen en het is nog steeds onduidelijk wat zijn volgende film zal worden.

De laatste jaren is Mann al gelinkt aan de middeleeuwse film Agincourt, het gangsterdrama Big Tuna en een biografie over Robert Capa, maar het is nog steeds niet bekend wat hij daadwerkelijk gaat regisseren. Aan dit lijstje is nu alweer een nieuw project toegevoegd, aangezien er nu bekend is geworden dat de regisseur interesse heeft in Gold, een thriller die wordt vergeleken met The Treasure of the Sierra Madre.

Het script is geschreven door Patrick Massett en John Zinman, en tot voor kort zou Paul Haggis het geheel regie geven. Inmiddels is duidelijk dat hij die taak niet zal vervullen, maar hij blijft wel aan als producer. Mann zou op dit moment het script aandachtig lezen om te kijken wat ervan te maken valt, en naar het schijnt is het ook verzonden naar Leonardo DiCaprio.

Volgende bericht Mark Verheiden schrijft The Dark Tower
Vorige bericht Michael Clarke Duncan in Green Lantern

Tags

Tag Tag Gold Tag Michael Mann Tag The Treasure Of The Sierra Madre

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Furiosa: A Mad Max Saga