FilmCentrum

Registreren

Fraaie Rise of the Apes concept art

vrijdag 15 april 2011 14:11 door Ramon van Dam - Bron

In een jaar waarin bijzonder veel klassieke franchises een nieuw deel in de bioscoop zien belanden zal ook Planet of the Apes eraan moeten geloven. Vanaf 18 augustus zal bij ons een prequel in de bioscopen draaien, waarvan afgelopen weekend bekend werd dat de titel is veranderd van Rise of the Apes naar Rise of the Planet of the Apes.

De nieuwe film zal zich afspelen in de huidige tijd en daarmee dus ver voor de andere films. We zullen te zien krijgen hoe de mensheid gaat experimenteren met de genen van apen om ze intelligenter te maken, maar uiteraard pakt dit verkeerd uit en er ontvouwt zich een strijd om de heerschappij.

Er zullen geen pratende apen te zien zijn en de dieren zullen digitaal gecreëerd worden door WETA Digital, die eerder ook King Kong tot leven brachten. De hoofdrollen worden vertolkt door James Franco, Freida Pinto, John Lithgow, Brian Cox en Don Cheadle, en Andy Serkis zal de aap Caesar gestalte geven, die later voor alle problemen zal zorgen in de andere films.

Na de eerste trailer die gisteren verscheen is er nu ook een mooie reeks aan concept art vrijgegeven. Op de afbeeldingen wordt de totale chaos weergegeven veroorzaakt door de apen, waardoor we weer een beter beeld krijgen van het verloop van de film. Hieronder vind je een fragment van één van deze tekeningen, /Film heeft de rest in hoge resolutie.

Rise of the Planet of the Apes

Volgende bericht Hangover 2 karakterposters
Vorige bericht Cowboys and Aliens trailer online

Tags

Tag Concept Art Tag Rise Of The Planet Of The Apes

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire