FilmCentrum

Registreren

Nestor Carbonell terug voor Batman 3

zaterdag 16 april 2011 16:52 door Ramon van Dam - Bron

Nestor CarbonellChristopher Nolan regisseerde tot nu toe twee uitstekende films over de superheld Batman, en met The Dark Knight Rises werkt hij nu aan de afsluiter van zijn trilogie. Tot nu toe weten we dat in ieder geval Christian Bale, Gary Oldman, Michael Caine en Morgan Freeman terugkeren, en dat de cast verder is uitgebreid met Anne Hathaway (Selina Kyle / Catwoman), Tom Hardy (Bane), Joseph Gordon-Levitt, Josh Pence, Juno Temple en mogelijk Marion Cotillard.

De opnames gaan spoedig van start, waarna The Dark Knight Rises vanaf 19 juli 2012 in de bioscop zal draaien. In de vorige film speelde de burgemeester van Gotham een belangrijke rol in het verhaal, en het ziet er naar uit dat Nestor Carbonell wederom terug zal keren voor die rol.

De acteur is op dit moment aan het onderhandelen, maar dit zou slechts een formaliteit zijn. Carbonell is het meest bekend van de tv-series Lost en Suddenly Susan. Overigens wordt er ook gezegd dat Diego Klattenhoff en Burn Gorman mogelijk een rolletje hebben in de aankomende blockbuster.

Volgende bericht Lars von Trier over Melancholia
Vorige bericht Eerste blik Shark Night 3D

Tags

Tag Nestor Carbonell Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire