FilmCentrum

Registreren

Aronofsky's tv-spot voor parfum met Cassel

donderdag 21 april 2011 15:10 door Ramon van Dam - Bron

Vincent Cassel in het spotje voor Yves Saint LaurentNaast grote speelfilms worden bekende regisseurs vaak ook aangetrokken om de tv-spotjes te verzorgen van allerlei merken, waarbij uiteraard wordt verwacht dat ze hun artistieke visie loslaten om dat merk gepast weer te geven. Yves Saint Laurent heeft een beruchte reputatie als het gaat over hun reclames, en ook hun nieuwste uiting van adverteren is op z'n minst interessant te noemen.

Voor het spotje hebben ze Darren Aronofsky aangetrokken, die eerder dit jaar nog overladen werd met prijzen voor zijn uiterst succesvolle film Black Swan. In het filmpje zien we Vincent Cassel, die in die productie één van de hoofdrollen speelde, reclame maken voor het parfum La Nuit de L'Homme.

De gehele spot is hieronder te bekijken, en de beelden lijken in ieder geval te passen bij de omschrijving van het parfum. Enkele steekwoorden die daarbij gebruikt worden zijn "magnetic", "wildly sensual" en “barely restrained". Naast Cassel zijn er nog meer bekenden van de set van Black Swan betrokken geweest bij het maken van de tv-spot; de muziek is wederom gecomponeerd door Clint Mansell, terwijl het idee is neergepend door Mark Heyman en Ari Handel.

Toch valt het nog wel mee hoe ver Aronofsky is gegaan met de spot, getuige de vorige reclamespot voor het merk waarin Cassel ook al te zien was in de hoofdrol.

Volgende bericht Jeremy Renner krijgt Bourne 4 aangeboden
Vorige bericht Legend of the Fist clip te bekijken

Tags

Tag Darren Aronofsky Tag Spot Tag Vincent Cassel Tag Yves Saint Laurent

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

kocas92
donderdag 21 april 2011 om 19:21

Al weer heel mooie muziek door Clint Mansell.
PS: schrijffoutje in de titel: Aronofsky.

Ramon
donderdag 21 april 2011 om 19:53

Ik zag het net toevallig, dank!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux