FilmCentrum

Registreren

Ongebruikte Hanna posters

vrijdag 22 april 2011 18:15 door Ramon van Dam - Bron

HannaRegisseur Joe Wright maakte in 2007 veel indruk met zijn dramafilm Atonement, waarin de jonge actrice Saoirse Ronan met veel succes één van de hoofdrollen vervulde. De samenwerking beviel zo goed dat het duo wederom een verbond aanging voor een nieuw project, waarvan de aankomende thriller Hanna het resultaat is.

De titel verwijst naar het tienermeisje Hanna (Ronan), die alle kwaliteiten van een volwassen soldaat bezit; talenten die ze te danken heeft aan haar opvoeding in de woeste natuur van Finland door een vader (Eric Bana) die bij de CIA heeft gewerkt. Haar leven staat in groot contrast met dat van iedere andere tiener, aangezien haar opvoeding er volledig op gericht is om van haar een meedogenloze moordenares te maken.

Aan de zijkant zie je de uiteindelijk bioscoopposter van de film, maar zoals meestal zijn er heel wat andere ontwerpen aan vooraf gegaan voordat deze afbeelding uiteindelijk gekozen werd. De bekende striptekenaar Jock mocht ook enkele ideeën opwerpen die helaas niet de goedkeuring kregen van de studio, maar vandaag zijn enkele van deze ontwerpen online gepubliceerd.

Het is niet zo heel vreemd dat de studio voor een andere richting is gegaan, maar toch is het wel enigszins zonde aangezien zijn posters stuk voor stuk prachtig zijn. Onderaan zie je één van zijn ontwerpen, hier vind je de rest.

Hanna is vanaf 7 juli te zien in de Nederlandse bioscopen, bij /Film is een groot aantal clips te bekijken uit de film.

Hanna - ongebruikte poster

Volgende bericht Thor reclame parodieert Darth Vader
Vorige bericht Huwelijksaanzoek via het witte doek

Tags

Tag Concept Art Tag Hanna Tag Poster

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire