FilmCentrum

Registreren

Nog 2 X-Men: First Class trailers

zondag 24 april 2011 15:01 door Ramon van Dam - Bron

X-Men: First Class logoVanaf 2 juni 2011 zal X-Men: First Class in Nederland te zien zijn in de bioscoop, de prequel van de superheldenserie die ons het begin van de epische X-Men saga laat zien. Voordat Charles Xavier en Erik Lensherr de namen Professor X en Magneto aannamen waren ze twee jonge mannen die hun krachten nog net aan het ontdekken waren. Voordat ze aartsvijanden werden waren ze beste vrienden, samenwerkend met andere mutanten om het grootste gevaar dat de wereld ooit had gezien tegen te gaan.

De laatste dagen zijn er al veel nieuwe beelden vrijgegeven van de film, en ook dit weekend is het weer raak. De studio heeft twee nieuwe varianten op de trailer online gepubliceerd, waarin we onder andere een eerste blik krijgen op de krachten van Sebastian Shaw (Kevin Bacon). Dit shot bevindt zich op 1:01 in de eerste trailer, beide video's zijn onderaan te bekijken.

De regie is in handen van Matthew Vaughn, en de cast bestaat onder andere uit James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, January Jones, Kevin Bacon, Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence, Caleb Landry Jones, Lucas Till, Edi Gathegi, Jason Flemyng, Oliver Platt, Morgan Lily, Zoe Kravitz en Bill Bilner.Volgende bericht De 10 grootste leugens over bekeken films
Vorige bericht Trailer Almighty Thor te bekijken

Tags

Tag Kevin Bacon Tag Trailer Tag X-Men: First Class

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
maandag 25 april 2011 om 19:53

Damn , echt zin in deze film, mooi bioscoopavondje in vooruitzicht!!!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum

The Gentlemen