FilmCentrum

Registreren

Cartoon: Thor

maandag 25 april 2011 11:23 door Ramon van Dam

Enige tijd terug kondigden we hier een nieuwe cartoonreeks aan die wekelijks een nieuwe film op de hak zal nemen. Het schrijfwerk voor deze cartoons wordt verzorgd door Walter Dijkshoorn, waarna Hans Gravekamp ze visueel uitwerkt.

Elke week zal dit tweetal met een knipoog de aandacht vestigen op iets uit de filmwereld. Zodra de nieuwe versie van de website online staat krijgen de cartoons hun eigen rubriek inclusief een archief en mogelijkheid tot reageren, tot die tijd zullen ze geplaatst worden als nieuwtjes.

De onderstaande cartoon gaat over Thor, de nieuwe superheldenfilm uit de stal van Marvel die vanaf komende donderdag in de bioscoop draait. In de film zullen we de spierbundel Chris Hemsworth als de titelheld zien, een krachtige en arrogante krijger die met zijn roekeloze acties een eeuwenoude oorlog opnieuw aanwakkert. Zijn vader Odin (Anthony Hopkins) stuurt hem hierom naar de Aarde om tussen de mensen te leven, maar al snel moet hij al zijn krachten aanwenden om de wereld te beschermen tegen de meest duistere tegenstanders.

In Amerika was er nogal wat consternatie na de bekendmaking dat de zwarte acteur Idris Elba de god Heimdall zou gaan spelen, met een boycot als gevolg. Of dit enige invloed zal hebben op de uiteindelijke opbrengst van de film zullen we spoedig weten.

Cartoon: Henry's Crime

Volgende bericht Opnames The Avengers vandaag van start
Vorige bericht De 10 grootste leugens over bekeken films

Tags

Tag Cartoon Tag Thor

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

Robert
maandag 25 april 2011 om 13:31

Haha, ik hou van dit soort humor Glimlach

Nohands
maandag 25 april 2011 om 19:52

Tja, ik heb niks tegen kleurlingen, maar het is hetzelfde als je bijv superman of Batman of Spiderman door een donker getint persoon laat spelen terwijl de orginele strips een blank figuur is. Nu weet ik dat het wel eens goed is een verandering in iets aan te brengen, kan ook zeer ten goed zijn, maar sommige zijn heilig.

Stel dat je de nu rol van Samuel Jackson in een remake van Pulp Fiction door een blanke acteur zal laten uit voeren , is het toch niet zo goed als door de donkere acteur.

Tomhamoen
zondag 8 mei 2011 om 10:40

Ik ken de comic verder niet, en ik moet zeggen dat het me in dit geval eigenlijk niet uitmaakte. Beter nog: Deze man deed het heel erg goed.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum

The Gentlemen