FilmCentrum

Registreren

Gastrol Johnny Depp in 21 Jump Street

dinsdag 26 april 2011 16:35 door Ramon van Dam - Bron

21 Jump StreetJohnny Depp is tegenwoordig één van de allergrootste filmsterren die kan kiezen uit stapels nieuwe films, maar zonder de tv-serie 21 Jump Street eind jaren '80 was het wellicht helemaal anders gelopen. De acteur had weliswaar al in diverse films gespeeld, maar de serie heeft van hem een echte grootheid gemaakt.

Toen er een tijdje terug dan ook een verfilming van de populaire serie werd aangekondigd begon men al snel te speculeren of Depp er iets mee te maken zou hebben. Al snel werd duidelijk dat we niet hoefden te hopen op een hoofdrol voor de acteur, maar in interviews gaf hij wel aan interesse te hebben in een cameo, mits het om een nuttig personage gaat.

Vandaag is bevestigd dat deze gastrol er inderdaad zal komen, al is het nog onduidelijk in hoeverre we Depp te zien zullen krijgen en in wat voor rol. De film zal gemaakt worden in de stijl van Bad Boys, en het verhaal gaat wederom over enkele politieagenten die zich voordoen als jongeren.

De personages van hoofdrolspelers Channing Tatum en Jonah Hill gaan undercover op een school om onderzoek te doen naar enkele grote drugsdeals aldaar, waarbij Rob Riggle en Dave Franco fungeren als de slechteriken. Verder bestaat de cast nog uit onder andere Brie Larson, Ice Cube, DeRay Davis en Jake Johnson, terwijl de regie in handen is van Phil Lord en Chris Miller (Cloudy with a Chance of Meatballs). 21 Jump Street draait vanaf 21 juni 2012 in de bioscoop.

Volgende bericht Eerste Kuifje merchandising gespot
Vorige bericht Captain America interview en foto

Tags

Tag 21 Jump Street Tag Cameo Tag Johnny Depp

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire